Abonnement på strømper gør livet lettere

Hvorfor skal man have et abonnement på strømper – Det var den tanke jeg forsøgt at få styr på da det gik op for mig at flere og flere kunder vendte tilbage til SokkePosten.dk for at købe sorte strømper igen …” Udtaler Jacob Blæsbjerg og fortsætter “Svaret er enkelt, det skal gøre livet lettere med et abonnement på strømper“.

Find vores abonnement lige her
[product_hero layout=”right” background_img=”https://3ukotr2krc45380mm6mcfycm-wpengine.netdna-ssl.com/wp-content/uploads/2015/11/iZ-socks-herre.jpg” full_height=”0″ background_size=”cover” overlay_opacity=”0.25″ product_id=”3716″ description_text_color=”#eeeeee” ‘heading_text_color=”#eeeeee”]

Det skal gøre livet lettere ikke mere vanskeligt

Vi har på SokkePosten skabt en nyt produkt der bygger omkring tanken med at have et abonnement på sorte strømper, det var afgørede for os at det skulle være lettere for vores kunder, og et abonnement der bygger på kundens behov for en god og let løsning af manglen på sorte strømper i skuffen.

Bambus strømper er valgt til vores service, iZ sock
Der er flere grunde til at vi har valgt at tilbyde vores kunder bambus strømper. Her er kort de mestSorte bambus klassisk oplagte grunde. Der findes mere at læse her om bambusfibre i strømper

Fordelene ved bambus strømper og bambusfibre er mange ….

– God Sugeevne og fantastisk luftighed / åndbar
– Den letteste naturlige fiber i vægt.
– Indeholder antibakterielle stoffer og forhindrer dårlig lugt
– Blokerer ultraviolette stråler, så man mindsker risikoen for hudkræft
– Meget velegnet til personer med allergi.
– Utroligt blødt (føles som silke).
– Føles kølig og er let for huden at ånde igennem, samt giver god blodcirkulation.
– Det har stor farve holdbarhed og kræver derfor ikke så mange kemikalier ved indfavningen.

Hvorfor sorte strømper
Vi har tidligere spurgt vores kunder hvad det er de forestrækker at have liggende i skuffen og det er sorte strømper. Derfor har vi valgt at sikre at det er sorte strømper der findes på vores abonnement-service.

Vi har spurgt os selv hvad det værste ved et abonnement er og fundet svaret …
Det er ikke svært at finde frem til hvad et værste er ved et abonnement, og hvad det bedste for kunderne.

Det værset er ganske sikker at ved et abonnement på strømper kommer der strømper når det er aftalt med posten, også selv om der ikke lige nu er brug for dem alligevel. Det bedste er oftes at prisen er lav, da virksomheden har fået en fast kunde, og dermed kan give en bedre pris til kunden.

Vi har på SokkePosten lavet en reminder service, frem for et abonnement. Det betyder at vores kunder ikke skal huske at melde af, men at de blot får en email med en venlig reminder når det er tiden til at købe strømper igen. Kunderne vælger selv om det er hver 3, 6, 9 eller 12 måned de skal have en mail, og denne mail kan man naturligvis blot afmelde sig ved et enkelt klik med på “afmeld”.

Loading...