Alt om strømper & sokker

Alt om strømper & sokker

Alt om strømper & sokker

om strømper & sokkerVi er glade for vores efterhånden mange artikler om strømper og sokker på SokkePosten, men det er ved at være svært at få plads til det hele. Så her finder du alle vores artikler der handler om strømper & sokker.

Vi høre gerne fra dig !
Vi vil rigtig gerne have blogger på vores liste, som vi kan arbejde sammen med. Så har du en blog, eller er du glad for at skrive eller evt. teste produkter så tjek gerne muligheden ud.

 

Et overblik
Herunder finder du alle de indlæg der er på SokkePosten lige om sokker & strømper.

Posts by category

Varer

Kategorier

Type

Anvendelsesområde

Modulbredde

Varekategorier

Vare size

Vare Størrelse

Lige en bemærkning

Hvad er det med sokker om strømper, hvad er forskellen. Vi kan jo ikke have en siden der hedder “Alt om sokker & strømper” uden at komme med en forklaring på forskellen, eller rettere forsøg at finde en forklaring. Det er lidt svær, da der er mange forskellige holdinger om sagen.

Her finder du to bud:
Strømper er op til lige underknæet (fx fodboldsstrømper) og sokker er de korte, som fx ankelsokker.

Der er også en forklaring der peger på at det handler om tykkelsen på tekstilen. Således at strømper er i tynd kvalitet og sokker er i en tykkere kvalitet.

Det er ikke så let at finde ud af denne forskel og der er mere og mere der peger på at der ikke er en forskel. På wikipedia.org peger det mod at ordet sok kommer til at blive samskrevet i deres side om strømper. Men mon det sker ? Hvis du har mod på det kan du jo komme med et bud på wikipedia.org, hvis du finder at du har forskellen lige på tungen, eller tastaturen så at sige.

Loading...