Ankelstrømper er sommerens store hit - SokkePosten.dk

Sol og sommer, men dine sneakers kræver stadig ankelstrømper

Ankelstrømper bambus - iZ sock 5 parDet er ikke til at undvære ankelstrømperne i skoene. Alle der har prøvet at gå med bare tæer i deres sneakers ved at det giver meget sure tæer og ikke mindst nogle sko der ikke lige frem dufter af roser.

Ankelstrømper af bambus er løsningen
Det er varmt og det er ikke skøn fornemmelse at have varme tæer i sine strømper i skoene, det giver sig selv. Men her er hjælp at hente. Bruger man strømper der lavet af bambusfibre opnår man en rækker af fordele som der betyder at varmen betyder mindre.

De optager bedre fugten
Bambus har fra naturen en god even til at optage fugt. Bambus er op til 50% bedre end bomuld til at optage fugten. Det betyder, at fugten fra varme fødder hurtigere bliver optaget af strømperne. Det at bambus har en en evne til at optage fugten, betyder også det er lettere at frigive fugten igen.

Resultatet er at varmen for fødderne bliver brugt til at fordampe fugten i ankelstrømperne.

Mindre sure tæer
Bambus har fra naturen en antibakteriel evne. Denne er stadig at finde i de fibre som bambus strømper er lavet af. Bakterier trives mindre godt i bambusfibrene med den fordel at de ikke kan formere sig med samme hastighed som i fx bomuld.

Det betyder i sin enkelhed at man får mindre sure tæer når man bruger bambus strømper.

Alt i alt kan man sige at skal man have sommerstrømperne frem, skal man sikre sig at de skal være lavet af bambus for så stor en del. Vi vil anbefale at man vælger en strømpe der mindst har 60% bambus for at få de positive effekter fra fibre. For en sidste bemærkning kan vi slutte af med at sige at bambusfibren er stærk og man får nogle gode stærke strømper ud af brugen.

Du kan finde vores udvalg af ankelstrømper her.

Loading...