Bambus ankelstrømper er perfekte når det handler om at finde ankelstrømper til spinning.

Ankelstrømperne fra iZ sock

ankelstrømper i stort - iZ sock
Det det handler om er at finde ankelstrømper der har et højt indhold af bambusfibre, og det har strømperne fra iZ sock. Det høje indhold af bambusfibre giver en strømpe der har de egenskaber der forventes til en god ankelstrømpe til spinning.

Fordele ved bambusfibre i ankelstrømper

Først og fremmest handler det om at have en høj komfort, når du sidder på spinningcyklen, også når det handler om fødderne i spinningskoene.

50% bedre til at suge fugten
Ankelstrømper er et naturligvis når det kommer til spinning, de er ikke for lange og vil ikke være generende når der virkelig trædes igennem. Ankelstrømper af bambusfibre sikre at du ikke koger over i skoene. Bambus strømper suger fugten 50% bedre end bomuldsstrømper gør det. Det er med til at holde dine fødder temperatur ned under træningen og dermed til at øge komforten.

Virker antibakterielle
Er dine ankelstrømper til spinning lavet med bambusfibre vil de have antibakterielle egenskaber som dine omgivelser vil nyde godt af. Sagen er den at ud over at kunne indeholde op til 50% mere fugt er strømperne også antibakterielle. Bambusfibre hat fra naturen hånd en antibakterielt stof. Det er dette stof der stadig findes i ankelstrømperne til spinning. Det betyder at strømperne ikke kommer til at lugte. Den karakteristiske lugt af sure tæer eller sure cykelsko er meget lig lugten af en sur ost. Bakterierne er også ganske tæt beslægtet.

spinning ankelstrømperJeg har erfaret at når jeg bruger bambus strømper til spinning bliver mine sko mindre sure, også efter mange træningspas” Udtaler Jacob blæsbjerg, der også er begyndt at bruge ankelstrømper når turen går på landevejen. “Ankelstrømper i bambus er som skabt til cykelskoene” slutter Jacob blæsbjerg af.

Det er ikke noget tilfælde med denne oplevelse. Japanske forsøg har vist at den antibakterielle effekt ikke aftaler selv efter 50 vaske i maskinen ved normal temperatur.

Find vores udvalg i ankelstrømper til spinning her.


Loading...