Ankelstrømper - Sommeren og varmen nærmere sig

Vi er glade for at kunne præsenter et meget bredt program i ankelstrømper i år fra iZ sock” udtaler Jacob Blæsbjerg og fortsætter “Det er en lækker strømpe med et højt indhold af bambusfibre – perfekt til sommerens sko og forhåbentlig varme vejr“.

Ankelstrømper med bambusfibre er som skabt til varme fødder

topbanner iz sock
Ankelstrømper er godt ikke noget der bare høre sommeren til, men når det kommer til at have strømper på i sine sommersko så kommer en ikke uden om at ankelstrømper er en god løsning. Der findes mange typer af strømper på markedet, og mange kvaliteter. De kan være lave af bomuld, mondan eller et andet materiale. Vi har her på SokkePosten.dk kaste vores kærlighed over strømper der indeholder bambusfibre, og det er der flere gode grunde til.

Fantastiske til at få varmen væk fra fødderne
Det er klart, at man ikke vil have anklerne pakket ind i sommervarmen, så hopper man i ankelstrømperne men der er ikke lige meget hvad de er lavet af. Bambusfibre har en meget høj sugeevne og kan optage op til 50% mere fugt en bomuldsfibre kan. Denne egenskab giver en fantastik evne til at flytte varmen væk fra fødderne. Fugten holder på varmen, men når ankelstrømperne trækker fuget væk fra fødderne føles fødderne mere friske og man oplever at fødderne ikke føles så varme.

Antibakterielle strømper
Vi er sikkert flere der har oplevet at vores fødder ikke lige frem har duftet af sommerens blomster efter en varm dag. Det er der som sådan ikke noget at sige til. Hvis man har modet til det og dufter efter, kan sure tæer lugte som gammel ost, hvis du kan fornemme duften er du ikke helt fejlplaceret. De bakterier der trives mellem tæerne og i fx. bomuldsstrømper er den samme type bakterier man anvender til at fremstille ost.

Nu er det ikke ost vi skal fremstille, men vi vil gerne have friske fødder. Det kan du sikre dig ved at bruge ankelstrømper med et højt indhold af bambusfibre. Sagen er den at de er antibakterielle, og det betyder at væksten af bakterierne ikke bliver så stor i varmen. Banbusfibre har denne egenskab fra naturen og den er gået i arv til strømperne. Det har vist at være en meget hårdfør egenskab, der holder i hele strømpens levetid.

Find vores udvalg af ankelstrømper her

Loading...