Ankelstrømper - Stort udvalg i bambus - Fri fragt - se her
ankelstrømper

Ankelstrømper, ankelstokker, sokletter, fooites

Ankelstrømper og footies er svære at undvære i de små sko, om det er sommer og varmt vejr eller om det er til dine lækre sneakers.

Vi har ankelstrømper og footies i bambusfibre og bomuldsankelstrømper. Her finder du ankelstrømper og footies der er i en god kvalitet, og som holder længe. Vi tester altid vores leverandører inden vi ligger dem på vores webshop, så du kan være sikker på kvaliteten.


ankelstrømper

5 par – Ankelstrømper i høj kvalitet fra iZ Sock

Ankelstrømperne fra iZ Sock finder mange anvendelse. Ikke kun i de lette sko, men bestemt også til træning når det kommer til strømper i spinningsko, på cykelturen eller i motionscenteret.

Tag 5 par og spar. 

ankelsokker

Ankelstrømper i bambusfibre

Bambus ankelstrømper er det ypperste når det kommer til at få et par ankelstrømper i skoene. Bambusstrømper har mange gode egenskaber der gør dem til de ideelle sommerstrømper. Bambusfibre kan optage 50% mere fugt end bomuldsfibre, og de er til med antibakterielle egenskaber, der sikre at du ikke så let få suretæer i dine sko. Det giver dig den perfekt strømpe til sommer, sport eller hvis du ikke vil have strømper over anklen.

Ankelstrømperne finder også vejen til sportens verden, og vi har mange kunder der bruger dem når cykleskoene skal på. Ankelstrømperne fra iZ sock har et højt indhold af bambusfibre, og deres egenskaber er efterspurte til varmefødder. De har en god evne til at få varmen væk fra fødderne og er meget behageligt at have på fødderne.

Vi kan anbefale ankelstømper der indholder bambusfibre. De er som skabt til at blive brugt i lukkede sko, hvor ankelstrømperne ofte bliver brugt.

Bambus er som skabt til ankelsokker
Det er ikke kun fordi det er sommervarmt man vælger at bruge ankelstrømper, men det er en typisk sommerstrømpe. Når det er varmt er bambusfibre, den bedste når det kommer til at holde en behagelig temperatur om fødderne.

Sagen er den at det kan være fristende at gå med bare tæer i sine sneekers når solen er fremme på et blå himmel. Men sagen er den at bare tæer i gummisko, giver en skidt lugt … Det løser et par bambus ankelstrømper til perfektion. Ud over at det er gode til at holde fødderne i en god temperatur, kan bakterier ikke trives i bambusfibre. Så en lille bonus er mindre sure tæer i skoene, en varm sommerdag.

– Du kan her finde en videnskabelig undersøgelse der viser hvorfor det forholder sig sådan.

Loading...