ankelstrømper

Ankelstrømper, ankelstokker, sokletter, fooites

Ankelstrømper og footies er svære at undvære i de små sko, om det er sommer og varmt vejr eller om det er til dine lækre sneakers.

Vi har ankelstrømper og footies i bambusfibre og bomuldsankelstrømper. Her finder du ankelstrømper og footies der er i en god kvalitet, og som holder længe. Vi tester altid vores leverandører inden vi ligger dem på vores webshop, så du kan være sikker på kvaliteten.

Glimmer ankelstrømper

Længere nede på siden her finder du et stort udvalg i ankelstrømper med glimmer.

ankelstrømper

5 par – Ankelstrømper i høj kvalitet fra iZ Sock

Ankelstrømperne fra iZ Sock finder mange anvendelse. Ikke kun i de lette sko, men bestemt også til træning når det kommer til strømper i spinningsko, på cykelturen eller i motionscenteret.

Tag 5 par og spar. 

Ankelstrømper med glimmer og glitter …

Skal der være flere farver på, så har vi fundet en række meget lækre glimmer ankelstrømper fra Decoy som vi er meget glade for at kunne tilbyd dig. Du finder herunder en stor udvalg i alle regnbuens farver, og med masser af glimmer.  

Strømperne er fra Decoy er dansk design, og det betyder at du for en rigtig god kvalitet i disse ankelstrømper med glimmer. De findes alle i 3 pak’s. Det er der flere grundet til, men den største er at vi gerne vil kunne giv dig som kunde en god pris. 

Er du til farver, glimmer og glitter. Så finder du dem herunder …

DE KOMMER IGEN TIL SOMMER ...

Ankelstrømper med glimmer

Sommertid er også ankelstrømpe-tid, men det kan også være at man skal til en festlig begivenhed og bare vil have nogle lidt fikse strømper på hvor der lidt glimmer over det. Så er strømperne med glimmer fantastiske.

Lækre ankelstrømper, selv med glimmer
Når vi sammenligner komforten med bambus, er de ikke på høje dem. Men ærligt, sorte eller hvide strømper er da passende til mange ting. Man skal der pift over outfittet, så er det ikke lige det vilde.

Ankelstrømperne her fra på siden med glimmer, er alle fra danske Decoy der bestemt er kendt for deres kvalitet. Måske har du hørt om dem som Decoy Strømper. Faktum står tilbage de lækre 3 paks du finder her på siden er super til piftet din sommer op, eller dit outfit hvis det skal lidt glimmer over det.

ankelsokker

Ankelstrømper i bambusfibre

Bambus ankelstrømper er det ypperste når det kommer til at få et par ankelstrømper i skoene. Bambusstrømper har mange gode egenskaber der gør dem til de ideelle sommerstrømper. Bambusfibre kan optage 50% mere fugt end bomuldsfibre, og de er til med antibakterielle egenskaber, der sikre at du ikke så let få suretæer i dine sko. Det giver dig den perfekt strømpe til sommer, sport eller hvis du ikke vil have strømper over anklen.

Ankelstrømperne finder også vejen til sportens verden, og vi har mange kunder der bruger dem når cykleskoene skal på. Ankelstrømperne fra iZ sock har et højt indhold af bambusfibre, og deres egenskaber er efterspurte til varmefødder. De har en god evne til at få varmen væk fra fødderne og er meget behageligt at have på fødderne.

Vi kan anbefale ankelstømper der indholder bambusfibre. De er som skabt til at blive brugt i lukkede sko, hvor ankelstrømperne ofte bliver brugt.

Bambus er som skabt til ankelsokker
Det er ikke kun fordi det er sommervarmt man vælger at bruge ankelstrømper, men det er en typisk sommerstrømpe. Når det er varmt er bambusfibre, den bedste når det kommer til at holde en behagelig temperatur om fødderne.

Sagen er den at det kan være fristende at gå med bare tæer i sine sneekers når solen er fremme på et blå himmel. Men sagen er den at bare tæer i gummisko, giver en skidt lugt … Det løser et par bambus ankelstrømper til perfektion. Ud over at det er gode til at holde fødderne i en god temperatur, kan bakterier ikke trives i bambusfibre. Så en lille bonus er mindre sure tæer i skoene, en varm sommerdag.

– Du kan her finde en videnskabelig undersøgelse der viser hvorfor det forholder sig sådan.

1
    1
    Din indkøbskurv