Anmeld SokkePosten.dk på TrustPilot

Vi gør alt vi kan på SokkePosten for at holde vores kunder tilfredse. Her på siden kan du læse lidt finde anmeldelserne du finder på TrustPilot.

Længere nede på siden, vil du finde forskellige status beskeder på udviklingen af vores webshop, lager og kundeservice. Så du hele tiden kan følge med i hvad vi gør for at forbedre os, og gøre din oplevelse af købet hos SokkePosten.dk så godt som muligt.

Med venlig hilsen
Jacob Blæsbjerg
SokkePosten.dk

Vi høre meget gerne fra dig 

Du er meget velkommen til at sende os en mail på kundeservice@sokkeposten.dk – Eller ved at bruge formularen her på siden. Vi høre meget gerne fra dig, hvis du har ideer eller hvis du har inputs i øvrigt til vores shop eller services. 

Med venlig hilsen 
Jacob Blæsbjerg 
SokkePosten.dk

Send os gerne en besked

  14. marts 2019
  Hurtigere hjemmeside til dig på smartphone. Vi har fået oprettet noget der hedder “AMP”, der gør vi nu kan vise vores shop meget hurtig for dig der kommer fra en smartphone. Hurtig, lettere og meget mindre ventetid når du skal surfe rundt på vores shop.

  Update 15. november 2018
  Det skal ikke være nogen hemmelighed at vi i en periode, havde nogle udfordinger med et lager der skulle flyttes. Det er vi heldigvis færdige med.

  0
   0
   Din indkøbskurv
   Din kurv er tomTilbage til shop