Arbejdssokker - bøde inden i, robuste uden på - SokkePosten.dk

Arbejdssokker skal kunne holde til arbejdet

ArbejdssokkerArbejdssokker har stor betydning. Det er vigtigt at vores fødder har det godt, og særligt når det kommer til at skulle kunne gå rundt i et par sikkerhedssko hele dagen, måske endda på stiger eller stilasser.

Arbejdessokker skal have høj komfort
Det er skønt at have nogle gode sokker på der kan støtte op om foden, og der kan sikre at dine fødder har det godt dagen lang. Svaret på dette kunne være abejdessokken fra iZ Sock, Terry Socks. Det er en strømpe der minder om en tennis strømper, men de er flere punker hvor det er en stor forskel.

En dejlig blød sok, indvendig
Du finder den største lighed her med en tennissok. Når du får strømpen på, vil du finde ud af at fornemmelsen er den sammen som med højkvalitets tennisstrømpe. Sokken fra iZ Sock har den samme lækre bløde indre som en rigtig god tennissok her det.

Tætvævet stof danner overfladen på sokken
Her er det for alvor at du vil opleve en stor forskel, selv til tennissokker i en god kvalitet.
Gode tennissokker har længe været blandt de fortrukne når det kom til sikkerhedssko og andet tungt fodtøj.

Sokken fra iZ Sock har en meget robust ydreside. Den er meget tæt vævet, og det giver en meget holdbar overfalde på sokken. Det er med at sikre at sokkerne kan holde, også til hård brug som sikkerhedssko og andet tungt fodtøj jo er.

Lækker sok til støvlerne
Arbejdssokkerne er også rigtig gode når det kommer til at finde et alternativ til uldsokkerne i det tidlige efterår eller sene forår til gummistøvlerne.

Det er en lækker sok, der ikke er så varm som uldsokker. De er en tykkere kvalitet end almindelig strømper, og kan meget fint fulde støverne ud, ganske som uldsokker ellers ville gøre.

Du finder vores de lækre arbejdesstrømper fra iZ Sock her

 

Loading...