Arbejdsstrømper – Sorte terry / frotté strømper

Arbejdsstrømper

Arbejdsstrømper. Terry / frotte strømper i sort fra iZ Sock

Arbejdsstrømper, bløde og slidstærke strømper til solid fodtøj

Med disse arbejdsstrømper fra iZ Sock får du nogle lækre strømper der er som skabt til fødder skal der arbejde hele dagen lang. De er i frotté indvendig og meget slidstærke med deres tætvævet ydere med forstærket hæl og sål.

Virkelig lækre terry / frotté strømper. De kan også fint bruges til at hyggerundt. Du fryser ikke fødderne med strømper fra iZ Sock.

De indeholder:
- 80% Bomuld
- 17% Polyamide
- 3% elastane

• Usynlige tå sømme til komfort
• Styrket hæle og tå

Passer til størrelse:
40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 og 50.

DKK 35,00DKK 159,00Vælg muligheder

More details →

 Arbejdsstrømper, ydersiden er tæt vævet og stærk, men bløde som frotté strømper indvendig
Disse arbejdsstrømper er en tennis-sok-dræber. Hvorfor skal du nøjes med tennisstrømper, når det er dine fødder der skal bære dig rundt en lang dag.

Har dine fødder det godt vil du også have det godt, det er der ingen tvivl om.
Fryser du fødderne eller har du det for varmt om fødderne følger resten af kroppen. Med strømperne fra iZ sock; Terry / frotté strømper vil du ikke længere nøjes med det næste bedste. Du fortjener det bedste.

Ydersiden er tæt vævet og stærk, men bløde som frotté strømper indvendig. Det er derfor vi på SokkePosten regner med at disse strømper vil afløse strømperne i sikkerhedssko og gummistøver landet over. Men med frotté strømpen fra iZ får du en strømpe der har alt det som sådan en strømpe skal have! Den er holdbar, den er vildt blød og er forstærket der hvor den skal være det; hæl og sålen.

Erhvervskøb, stor køb af arbejdsstrømper til virksomheden

Skal du bruge mange par, over 50 par er du velkommen til at kontakte os direkte på kundeservice@sokkeposten.dk, så sender vi gerne et tilbud til dig. Du er velkommen.