Til manden der har alt - Bambus strømper er et skud værd!

Gaven til manden der alt. Det kan være en opgave. Strømper med bambusfibre er et skud værd til manden der har alt. Det er store ord at bruge, men hvis en mand ikke har strømper med bambusfibre har han ikke alt!

Til manden der trodede han havde alt …

Til manden der har altDer er ingen tvivl om at det kan være svært at finde en gave til manden der har alt, eller rettere ikke kan finde på noget at ønske sig. Her er et god bud; strømper med bambusfibre.

Bambus strømper er ikke bare strømper
Der er mange fordele ved bambus strømper, men en af de umiddelbare er den stor komfort der føler med når man tager bambus strømper på. De er lækre bløde, ikke for varme og ikke for kolde og så holder de fødderne friske dagen lang og det selv i lukkede sko. … Og så er de sortere længere !

Derfor fungere bambus strømper termisk
Hemmeligheden bag ved strømpernes evne til at holde fødderne i den rigtig temperatur skal findes i at bambusfibrene kan optage op til 50% mere fugt end bomuldsfibre. Det betyder at varmen bliver flyttet væk fra fødderne sammen med fugten, og at kolde fødder holdes tørre i skoene. Alt samme med til at holde fødderne i en behagelig temperatur. Se hvad Linda eg skriver; Klik her

Derfor får manden har alt ikke lænere ikke sure tæer
Strømper med bambusfibre har en antibakteriel egenskab der stammer fra bambussen. Bambusfibre har fra naturen en bakterievækst hæmmende egenskab som strømperne nyder godt af. Den bakterievækst hæmmende egenskab er stadig i bambusfibre selv vask efter vask. Egenskaber betyder at bakterierne der får fødderne til at lugte for svære vækstbetingelserne og dermed får brugerne af strømperne mindre sure tæer.

Derfor holder de farven

Bambus vs Bomuld

Bambus (th) vs Bomuld (tv)


Strømper med bambusfibre holder farven længere og bedre end strømper der består af bomuldsfibre. Årsagen skal findes i at fibrene fra bambus tager bedre i os farven end bomuld gør. Vi har på SokkePosten.dk testet dette og det viser sig ganske tydeligt med tiden. Bambus strømper holder farven længere.

 
 

Flotte med deres blanke finish
Bambus strømper er ganske givet dem vi vil se vinde mere og mere frem” udtaler Jacob blæsbjerg og fortsætter “udover en mængde af gode egenskaber er strømperne lækre at have på fødderne og et flot eksklusiv skær over sig“. Bambus strømper har en lidt blank overflade, hvilket skyldes bambusfibrene.

Find hele vores udvalg lige her, …Loading...