Bambus strømper i julegave - SokkePosten.dk

Skal der strømper under juletræet?

julgave strømper
Bambus strømper i julegave., er gaven du kan overraske med. Ja, en julegave der skal være strømper skal da være strømper i en høj kvalitet, så hvorfor ikke vælge det bedste.

Julegaven der glæder længe
Med en julegave der består af bambus strømper er du godt på vej til at give modtagerne en overraskede oplevelse. Ikke det at få strømper for det er jo noget der give har ligge under juletræet før, men en julegave med bambus strømper er nok ikke prøve før, og hvis det er vil glæden kun være det større.

Bambus strømper i julegave har en uovertruffen komfort

bambus sokkepostenBambusfibre har egenskaber der overstiger bomuld der ellers høre hjemme i klassiske herre og damestømper. Bambusfibre optager fugt op til 50% bedre end bomuldsfibre og sikre dermed at fødderne holdes fri for fugt. Det er med til at sikre to ting. Først og fremmet vil det holde dine fødder fri for frugt, lang bedre end med bomuldsstrømper. For det andet, er det lige så vigtig at det er med at holde fødderne dejligt friske hele dagen.

Antibakterielle egenskaber
Bambusfibre har fra naturens hånd fået antibakterielle egenskaber. Bambusfibre indeholder et soft der hæmmer bakterievækst, og det er dette soft der stadig er aktivt i strømperne.

Videnskabsmænd har gennem tiden undret sig over bambussens hårdførhed og at den sjældent angribes af sygdomme. Det har vist sig at bambussen indeholder et stof kaldet ”bamboo kun”, et unikt antibakterielt stof, der gør bambussen modstandsdygtig over for bakterieangreb. Japanske undersøgelser viser, at bambussen eliminerede over 70% af de bakterier stoffet under forsøgene blev udsat for, selv efter 50x vask.

Find stor udvalg af Bambus strømper

Du finder på SokkePosten.dk et stor udvalg i bambus strømper bl.a. finder du strømper fra iZ sock som der indeholder et højt indhold af bambusfibre. Alle bambus strømper er en fornøjelse for fødderne og giver en meget høj komfort.

Find hele udvalget lige her, bambus strømper

Loading...