Bambus strømper i julegave - SokkePosten.dk klare gaven for dig ...

Bambus strømper i julegave er en gave der glæder hver dag

Bambus strømper i julegaveNår først du en gang har haft bambus strømper vil du ikke have andet på fødderne. Så enkelt kan det siges. Det er en skøn fornemmelse at have bambus strømper på fødderne. Det er nærmest som om de er lavet af silke.

Mere end blot høj komfort
Der er flere fordele ved bambus i tekstiler, end blot den gode oplevelse af blødt stof mod huden. Bambus fibrene er nærmest som skabt til strømper. Bambus har fra naturen en række af egenskaber som vi har stor glæde af.

Antibakteriel bambusbomuldsstrømper. Bambusfibrene reducere bakterietvæksten med op til 50%. Det betyder at man får mindre sure tæer. Det er en mærkbar forskel efter en lang dag med lukkede sko på fødderne.

Suger fugt langt bedre …
Bambus suger fugt langt bedre end bomuld gør det. Det betyder har stor betydning for komforten for dine fødder. Det at strømperne tager fugten til sig bedre. Betyder at man oplever at ens fødder føles behageligt og i en behagelig temperatur. Grunden til det fundere således er at når fugten trækkes væk fra huden, trækkes varmen også med. Det nedsætter den fugt der kommer fra huden, og holder dine fødder i en behagelig temperatur.

Gave der holder farven
En anden fordel ved bambus strømper er at holder farven længere. Bambusfibre tager bedre imod farver, og fibrene holder også bedre på farverne. Det betyder at en sort strømpe holder farven i længere tid.

Der er mange fordele når det kommer til at bruge bambus strømper. Det skal dog siges, at alle fordelene tilsammen ikke kan beskrives. Det er skønt, at have strømperne på, det skal ganske enkelt prøves. Det er en gave du kan give der giver glæde hver eneste dag …

Bambus strømper er en sikker julegave idé


Er det mere varme uldsokker det handler om – kan du finde lidt inspiration her.

Loading...