Bambus strømper kommer til at hitte i julegaverne - SokkePosten.dk

Bambus strømper i julegave

Det vil være bambus strømper ,som danskerne finder under juletræet i år” udtaler Jacob Blæsbjerg og fortsætter: “Bambus strømperne har vundet hjerterne hos danske fødder, om man så må sige.“.

Bambus strømperne hitter på SokkePosten.dk
Julegaver fra SokkePosten.dkDer er ikke noget at sige til, at bambus strømperne er blevet et hit. De har flere fordele frem for strømper i bomuld og dette gælder i alle tilfælde, hvis man tager “normale” bomuldsstrømper. For at slutte den af, kan man sige, at hvis man har strømper i kæmmet bomuld, så er man ganske godt kørende, dog har de ikke de fordele som bambus har. (Selv om de er lækre)

Derfor bambus
Ser vi på årsagen til, hvorfor det er blevet et hit med bambus fibre i strømperne skyldes det deres uovertrufne egenskaber.

Fantastisk bløde
Når man siger bambus, tænker man næppe på, at det materiale kan ende med at blive lækkert at have rundt om fødderne, men det er rent faktisk det, der er tilfældet. En gang bambus strømper, altid bambus strømper. De er meget bløde og komfortable om fødderne. De føles næsten som var de lavet af silke.

Holder fødderne i en behagelig temperatur
Bambusfibre kan optaget op til 50% mere fugt end bomuldsfibre kan. Det er med at til give strømperne med bambus en skøn egenskab. De holder fødderne fri for fugt. Det betyder, at det føles som om de tilpasser sig temperaturen omkring dine fødder. Mange oplever, at det er som om, at strømperne regulerer sig efter om fødderne er kolde og har brug for varmen, eller om de er varme og skal af med fugten.

Slut med sure tæer
Bambusfibren har fra bambus arvet en antibakteriel egenskab, der er velholdt i stoffet. Den egenskab er med til at nedsætte lugten, der ellers let kan opstå i strømperne efter en lang dag i lukket sko.

Holder farven længere
Bambusfibre tager bedre imod farve end bomuld gør og de holder derfor farverne længere. Endnu en fordel ved bambus strømperne.

Her finder du vores udvalg af bambus strømper til både kvinder, mænd og børn.

Loading...