SokkePosten.dk - Strømper med bonus. Du får 108 Club Points for ordren.
Bambus strømper med mønster - Find dem her - SokkePosten.dk

BAMBUS STRØMPER MED MØNSTER

Vores udvalg i bambus strømer med mønster
Her finder du vores udvalg af bambus strømper med mønster. Strømper behøver ikke være sorte, derfor har vi et stadig voksende udvalg af strømper med mønster.

Sorte strømper med mønster

Mønster på strømper behøver ikke betyde en masse farver og striber. Det kan også være en farvet hæl og tå, som du finder fra iZ sock. Strømperne er med en farvet hæl og tå, det er både en smart strømper og praktiske. Den farvet hæl og tå, gør det lettere at finde et par i bunken.

bambus strømper med mønster

Strømper med mønster i flere farver

Vores udvalg vil hele tiden vokse, og leder du efter strømper med mønster er du kommet til den rigtige side. Vores udvalg vokser hele tiden, og vi har i periode limited editions fra bl.a. iZ socks. Vi er så heldige at være for fortrukne forhandlere af iZ sock, så vi få spændende og eksklusive strømper i vores udvalg ind i mellem.

Hvorfor vælge bambusfibre når du vælger strømper
Det er er flere grundet end men måske lige forestiller sig når det kommer til at vælge hvilke fibre dine strømper skal være lavet af. Når det kommer til valget mellem det klassiske bomuld og det nye spiller på banen “bambusfibre”, så vil vi klart anbefale bambus.

Hvorfor anbefaler vi bambusfibren?
Det er en længere historie, men for at gøre den kort. Så handler det som komfort. Når alt kommer til at alt handler det om hvordan dine fødder her det.

Kort kan vi opsummerer hvorfor vi anbefaler bambusfibren:
– Bambus er fra naturen antibakteriel. (Se mere her)
– De holder længere tid på farven
– Det optager lagt bedre fugt end bomuld, og dermed holder fødderne i en behagelig temperatur
– Det er bløde som silke mod fødderne

Se hele vores udvalg af bambus strømper – klik her

1
    1
    Din indkøbskurv