Bambusfibres antibakterielle egenskaber

Bambus strømper, så har du god samvittighed

Det er måske ikke det man forventer, men bambus er verdens hurtigst voksende plante, og ikke nok med det, så er det en plante der kan drives frem uden brug af pesticider eller andre former for vækstfremmende gødninger eller lign. Det giver os endnu en god grund til at se vende vores blik mod bambus strømper til vores fødder.

Du finder vores udvalg af bambus strømper her

bambusfibreBambussokker og bambusstrømper med et højt indhold af bambusfibre, har en antibakteriel egenskab, som man kan drage nytte af hvis man generelt har meget varme fødder og gerne vil undgå sure tæer. Det der gør man for sure tæer er bakterie vækst, der trives ganske godt imellem varme, indelukkede tæer. Det kendes ved en lidt oste-agtig lugt. Det der kan luges er bakterierne der har omdannet fodsved til smørsyre.

Fodsvenden kommer naturligvis ud i sokker og strømper i et par sko, hvor temperaturen er god og fugten er høj. Det er det der vil få bakterierne til at skabe sure sokker. Bakterierne trives godt i bomuldssokker, hvorimod bambussokker har egenskaber der nedsætter denne mulighed for bakterierne at boltre sig, da de holder dine fødder mindre varme og flytter fugten væk fra fødderne.

Bambussokker er altså gode til lede varmen og fugt væk fra fødderne. Sokker og strømper med bambusfibre holder ikke på fugten, men fordeler det ud i næste lag, som her er sko mv.

Et godt fif
Et godt fif til at hindre bakterierne til at finde sig tilrettet i skoene er at skifte sine sko, og ikke gå i de samme sko hver dag.Læs meget mere om bambussokker og bambustekstiler her
(Wikipedia.org)

0
    0
    Din indkøbskurv
    Din kurv er tomTilbage til shop