Bambussokker er sommersokker - SokkePosten.dk

Bambussokker og sommer – hænger sammen

Hvad har bambussokker med sommer at gøre? – Der er sikkert mange som sidder og læser dette og tænker at det da er bedre med bare tæer i sommervarmen. Og det kan de da have ret i. MEN, hvis du er til sneakers duer det ikke med bare tæer i skoene, de kommer til at lugt. Ikke kun dine sko men også dine tæer. Bambussokker er løsningen.

Bambussokker og sneakers
bambussokkerVi kender det godt, vi har taget vores ynglings sneakers på, og kaster os ud sommeren. Men der går ikke lang tid før både sneakers og fødderne lugter lige lovligt meget af sommer. Det er der heldigvis råd for, og det er at tage nogle sokker på der har et høj indhold af bambusfibre. Det kan være i form af sokker, ankelsokker eller hvis man fortrækker det footies. Det væsenligste er at de indeholder et høj indhold af bambusfibre.

Derfor bambusfibre i sokkerne
Ser vi på komforten, som jeg finder den det vigtige at se på når alt kommer til alt. Så er bambusfibre meget bløde, og yderst komfortable. Mange tror det er et par sokker af silke de får på fødderne første gang de prøver et par bambussokker. Dertil kommer en række af fordele der gør dem til at rigtig sommersokker.

De kan optaget til 50% mere fugt end bomuldssokker
Det er en af de afgørende fordele ved bambusfibren. De kan optage til op til 50% mere fugt end bomuldsfibre kan. Det betyder, at de suger fugten væk fra dine fødder. Det at de har let ved at optage fugten gør også at de har let ved at frigive den igen. Det betyder, at varmen fra disse fødder hurtig får fugten (eller svenden om man vil) til at fordampe fra sokkerne. Det giver en kølende effekt til dine fødder, og det er jo ikke skidt nu man taler som sommersokker.

Antibakterielle egneskaber
Bambus har fra naturen en antibakteriel egenskab, og det er denne som du vil få glæde af i denne bambussokker. Bakterier trives ikke strømperne, og det er med at sikre at du får mindre suretæer. En lille sidegevinst er at dine sneakers også kommer til at lugte mindre af suer tæer.

Alt i alt er det de bambussokker sommersokker – Find dine herLoading...