Behagelig strømper iZ sock - SokkePosten.dk

Vi er glade for vores store udvalg af behagelige strømper der er baseret på bambusfibre” udtaler Jacob Blæsbjerg og fortsætter “bambus strømperne er særdeles behagelige for fødderne“.


   Find strømperne her ….

Stor komfort og behagelig strømper

iZ sock - strømper størrelse 50Bambus strømper er det nye sort når det kommer til tekstilvarer og strømper i særdeleshed. Strømper der indeholder en stor mænge af bambusfibre her en række af uovertruffen fordele frem for bomuldsstrømper.

Komforten

Bambusfibre er meget bløde og har en nærmest silkeagtig fornemmelse mod huden. Dog er bambusfibrene even til suge fugt mere afgørende for komforten når det kommet til strømper. Bambusfibre kan suge op til 50% mere fugt end bomuldsfibre kan og det er med at holde en godt jævn temperatur omkring fødderne. Varmen der følger fugten i lukkede sko bliver ganske enkelt lettere fjerne fra fødderne.

Bambusfibrene har dertil en evne fra naturen af; fibrene er antibakterielle. Det betyder i sin enkelhed at bakterier har svære betingelser og kan ikke sidde og hygge sig i varmen fra fødderne oh formere sig. Det betyder at du som bruger har mindre sure tæer.

De holder farven længere
Bambusfibre har en fordel frem for fx bomuldsfibre når det kommer til at holde farven. Vi har på sokkeposten.dk testet hvor længe bomuldsstrømper holder farven frem for bambus strømperne, og der er en forskel der signifikant.
Bambus strømperne holder ganske enkelt farven længere. Årsagen ligger i st bambusfibre bedre tager imod farve og holder farven længere end fx bomuldsfibrene gør det.

Strømper i store størrelser

Vi har fra iZ netop modtaget strømper som vi alle kommer til nyde godt af hen over efteråret, vinder og foråret. De er lidt længere i skaftet og du finder dem alle i vores shop. Vi har størrelser fra 35 til 50 så der er gode chancer for at du også kan finde den strømpe der passer til dine fødder.

Loading...