Billige sokker - køb flere og spar mere - SokkePosten.dk

Billige sokker er ikke ensbetydende med dårlig kvalitet

Det er ikke sådan at billige sokker nødvendigvis er det sammen som de er af en ringe kvalitet. Det er muligt at det er sådan det hænger sammen i nogle tilfælde, men vi har på SokkePosten en filisofi der ganske enkelt går på følgende:

Jo flere sokker vores kunder købet, jo billigere kan vi skaffe dem hjem hos vores leverandør. Det betyder at jo flere sokker kunderne køber af gangen, kan vi også dele ud af den rabat vi opnår hos vores leverandør.

Billige sokkerKøb flere af gangen og få billigere sokker
Det er til at forstå. Derfor er det sådan at hvis du gerne vil spare penge på dine sokker, men ikke gå på kompromis med kvaliteten skal du blot benytte dig af de tilbud på flere par som du finder rundt omkring på på SokkePosten’ webshop.

Vi ligger en ære i at kunne give vores kunder det bedste tilbud på sokkerne” udtager Jacob Blæsbjerg og forstætter “Det kan næsten ses som et samarbejde mellem vores kunder og os

Det er klart at vi også skal tjene penge for at få en forretning ud af det på SokkePosten, eller stopper det jo hurtig. Men vi er ikke bange for at give et god tilbud på billige sokker.

Stor udvalg af billige bambussokker
Vi har på SokkePosten efterhånden skiftet rigtig mange af vores sokker ud til at være lavet at bambus, og vi vælger leverandører ud fra netop dette. Vi har ganske enkelt den bedste feed back fra vores kunder når de køber bambussokker. Det er der også flere grunde til, og fordelene vil bambussokker er da bestemt også til at få øje på.

– De er antibakterielle
Det vil sige at man får mindre sure tæer når man har dem på fødderne, også efter en lang dag i lukkede sko

– De er meget bløde
De er som slike på fødderne. Det har meget høj komfort, som man ikke finder i andre materialer

– De hjælper med til at holde temperaturen konstant om fødderne
Det er som om man har sokker på der regulere temperaturen. Det skyldes at det er særdeles gode til at lede varme væk fra fødderne. Når man har kolde fødder holder fibrene på varmen.

Du finder vores billige bambussokker herLoading...