Billige sokker skal også have høj komfort - SokkePosten.dk

Billige sokker behøver ikke have en dårlig kvalitet

billige sokkerVi er dedikeret til at kunne give vores kunder den bedste kvalitet til den laveste pris. Det kan hurtigt komme til at lyde som skrevet ud af en reklame tekst, og det er nok også det halve sandhed for os her på SokkePosten også. Dog vil vi gerne her kort forklare hvordan vi ser på det at kunne levere billige sokker til dig som kunde.

Du får også en del af rabatten
Det er en relativ enkel filosofi der ligger bag; “Vi vil gerne dele den rabat vi får ved at købe stort ind med dig”. Derfor finder du også flere gode tilbud på siden, hvor du kan købe sokkerne billigere hvis du vælger at købe flere par af samme slags på én gang.
Det er ikke den store videnskab at kunne ligge tallene sammen, jo flere strømper du køber jo billigere kan vi få dem hjem. Dermed deler vi gerne en del af rabatten som vi får med dig.

Ikke købt ind til udsalg

Vi køber ikke ind udsalg, vores kunder skal have en stabil kvalitet og ikke anden sortering.
Jacob Blaesbjerg

Det er vigtig for os at vi ikke giver vores kunder en sekunda vare, men har en god kvalitet der lever op til de forventninger som vores kunder har. Selv om sokkerne skal være billige, skal de være gode og have en høj komfort.

Du finder en række af mærker her på siden, som vi er glade for at kunne giv dig en god pris på. JBS, iZ Sock og Festival for at nævne nogle stykker.

Har du prøvet bambus sokker?
Hvis du ikke har prøvet bambus sokker før, så er det bestemt tiden at du får dem testet. Bambus har en meget høj komfort, og der er ingen tvivl om at bambusfibre vinder frem. På SokkePosten er 9 ud af 10 solgte sokker lavet af bambusfibre. Vi ser vores kunder komme tilbage og købe flere, igen og igen.Loading...