Billige sokker til alle fødder - SokkePosten.dk

Vi er her for at finde de bedste tilbud på billige sokker vi kan finde til vores kunder, men vi vil ikke gå på kompromis med kvaliteten
Jacob Blaesbjerg.

Billige sokker, betyder lave priser

bambus strømper - farvet hæl og tå - blåPå SokkePosten.dk kan du finde billige sokker, men du finder altid sokker i en god kvalitet.

Landet ligger sådan at når vi går ud og køber ind, så får vi en rabat når vi køber stort ind. Det er denne rabat som vi giver videre til de kunder der vælger at købe stor ind hos SokkePosten.dk. På SokkePosten finder du flere tilbud der beror på mængde. 5, 10 eller i enkelte tilfælde 12 par.

Tilbud på billige sokker
Vi elsker bambus sokker, og derfor finder vores kunder også ofte en række af gode tilbud på netop bambus strømper” udtaler Jacob Blæsbjerg.

Bambus sokker har en række af fordele når det kommer til komfort. En af de afgørende forskelle på hvordan fødderne har det, er som man har varme eller kolde fødder. Temperaturen er afgørende for hvordan man har det. Fryserne man om fødderne, fryser man ofte hele kroppen, og har man varme fødder er det ofte forbundet med at man sveder.

Bambussokkerne har, grundet naturen i bambusfibre, en rigtig god evne til at regulere temperaturen omkring fødderne. I det tilfælde man har varme fødder, optager bambussokkerne varmen hurtig. Grunden til dette er at bambusfibrene er gode til at optage fugt. Op til 50% bedre end bomuld. Det at fugten bliver optaget så hurtig fra fødderne trækker varmen med sig, og det fordampning der sker fra sokkerne er med til at køle fødderne ned.
Det er meget behageligt mod huden, og holder lige så godt på varmen som bomuld, hvis ikke bedre.

Tilmed er det antibakterielle, der giver mindre sure tær. Dette skyldes igen en egenskab i bambusfibren. Det er med andre ord en rigtig god ide at tage bambussokker på fødderne, særlig når du kan købe dem billigt.

Se mere om billige sokker herLoading...