Billige sokker - Køb dine gode billige sokker hos SokkePosten.dk
sokker - Billige sokker

Billige sokker – Stort udvalg af gode billige sokker

Sokker er ikke bare sokker … Det er vigtig for os at vores sokker er af høj en kvalitet, også selv om du her findes alle vores tilbud. Du finder altid forskellige sokker på tilbud hos os. Vi køber ikke hjem for at kunne tilbyde dig billige sokker, vi køber hjem for at sikre en god kvalitet. Ind i mellem får vi nogle god priser når vi køber store mængder ind, og det rabat giver vi gerne videre.

Billige sokker til dig, alle tilbud samlet ét sted
Du finder her alle vores tilbud, samlet et sted, og dermed også vores billige sokker på denne side. Her kan du let kan finde frem til at de billige sokker du mangler efter. Du finder også disse tilbud andre steder i vores webshop. Men for at gøre det lidt lettere at finde vores billige sokker er de samlet herunder:

Klassiske sorte bambus strømper fra iZ Sock 

Vi er glade for at kunne tilbyde dig en rabat på iZ sock. Når det vælger iZ sock for du en super kvalitet, der har alle de fordele du finder med bambusfibre.

– De holder dine fødder i en behagelig temperatur hele dagen
– De holder dine fødder friske
– De har en høj komfort
– iZ sock er slidstærke
– og har et højt indhold af bambusfibre.

Tag 5 par for kun 189,- eller 10 par for 359,- og spar 91,-

Sokker i udvalg

Her finder du vores øvrige udvalg

Lækre bomuldsstrømper fra Claudio


Her finder du et god mærket med en god kvalitet, og som er at få til en yderst fair pris!
– Du kan købe 10 par og få dem for kun 199,- – Du kan frit vælge mellem alle modellerne.

Vores sokker er ikke købt ind for at ligge som tilbud

Vi tror på at man kun har en chance for at gøre en kunde tilfreds, og det er gældende for hver eneste gang en kunde handler på SokkePosten.dk” – siger Jacob Blæsbjerg og fortsætter; “vi vil ikke gå på kompromis for at kunne give en lav pris til vores kunder“.

Det er vigtig, at du som kunde oplever at det er let og enkelt at handle på SokkePosten, og det er vigtig for os at have det godt med de produkter som vi sender ud til vores kunder. Der er ikke plads til sokker på SokkePosten der ikke lever op til vores ønskede standard. Det ligger os meget på sinde at du som kunne tryg kan få billige sokker på SokkePosten.dk uden at du behøver være nervøs for kvaliteten af produkter som kommer hjem til dig med posten.

Forskel på sokker og strømper?

sokkerHvad er forskellen på sokker og strømper? Der står som sådan ikke noget om forskellen på wikipedia.com. Faktisk er det forslået at de to artikler der findes om emnet bliver slået sammen. Så her er en blindgyde. Læs på wikipedia Men når alt kommer til at alt, handler det om få noget lækker om fødderne og her vil vi gerne anbefale dig sokker med bambusfibre.

 

Sokker i bambus

Vi er på SokkePosten blevet ret “tosset” med bambusfiberen. Det er der faktisk flere gode grunde til, og vi er sikre at der over tid ikke kun er sokkerne der kommer til at indeholde bambusfibre. Vi har allerede her på shoppen produkter som tigths og T-shirts som der indeholder bambus.

Super komfort

Det er svært at forskellig sig inden men hopper i et par sokker lavet af bambusfibre, at der kan være så stor en forskel til bomuld. Men det er der. De vinder på deres lækre komfort.

Det høj komfort opstår da bambusfibre har flere gode egenskaber med sig. Det føles som silke mod huden, lækker blødt og behageligt.

Bambusfibren er mere end 50% bedre til at suge fugt end bomuld. Det betyder, at du vil opleve at dine fødder altid er i en behageligt temperatur. Sidst men ikke mindst har bambus fra naturen en antibakteriel evne som gør at bakterier har svært ved at leve i fibrene. Det er med til at nedsætte den ellers sure lugt som sokker kan have.

Sokker og sandaler

Men der er en forskel på sokker og strømper

 Jeg fandt et godt svar på en blog, og det lyder rigtig. Essensen er at finde et i enkelt og lige frem ræsonnement; Strømper er op til lige underknæet (fx fodboldsstrømper) og sokker er kortere. Men om det er rigtig er en anden sag.

Mere fodbeklædning har været praktiske i sandalerne (en gang for længe siden)

Der har været en debat for og imod i sandalerne der dukker op hver eneste sommer. Det er ofte noget som dem der imod finder usexet eller direkte grimt. Vi har kikket lidt på sagen og der faktisk noget i historien der peger i en retning af at det er ok, eller har været ok med sokker i sandalerne.

Ifølge det norske nyhedsbureau NTB har britiske forskere nemlig fundet ud af, at også de gamle romere kunne finde på at tage sokker på inden i sandalerne.

Arkæologer har gravet et romersk tempel ud på Themsens sydbred i London. I templet fandt de en statue i naturlig størrelse af en soldat med sandaler. Og inden for sandalerne bar statuen noget, som efter arkæologernes vurdering kun kan være sokker.

De romere, som boede ved Middelhavet, behøvede i sagens natur ikke bruge tøj i sandalerne. Men da de kom til det land, de døbte Britannia, opdagede de et klima, som selv den nøgterne og fåmælte historiker Tacitus kaldte “absolut forfærdeligt,” oplyser arkæologen Nansi Rosenberg.

Statuen med fodbeklædning og sandaler stammer formodentlig fra det andet århundrede før Kristus og skal forestille krigsguden Mars eller en romersk erobrer og her har denne gud valgt at tage sokker på i sine sandaler.

Så – om der er noget om det eller ikke. Tja – Men det er et faktum at der tidligere har været ganske normalt have beklædning på i sandalerne, også sokker.

Hvis du vil vide mere sokker i sandaler, så er der en artikel her.

Loading...