Billige sorte strømper - SokkePosten.dk

Sorte strømper er et must i skuffen, og vi har på SokkePosten.dk samlet alle vores billige sorte strømper på en side.

Samlet et sted: billige sorte strømper

Billige sorte strømper er noget vi alle kan bruge, billige sorte strømper” starter Jacob Blæsbjerg og fortsætter “vi har på SokkePosten.dk samlet alle vores tilbud på billige sorte strømper på ‘en side for at gære det lettere for vores kunder“.


   Find dem her !

På SokkePosten finder klassiske sorte strømper
Vi har på SokkePosten.dk et udvalg af sorte strømper der dække alle størrelser fra 37 til 50. Du finder både bomuldsstrømper og bambusstrømper i vores udvalg, så vi dækker behovet for strømper til hverdag.

Billige sorte strømper i bomuld
Det er bestemt en klassiker i sokkeskuffen. Bomuld har en meget lang historie når det kommer til anvendelsen i tekstiler. Bomuld er behagelig om fødderne og har sin berettigelse.

Billige sorte strømper med bambusfibre

iZ sock strømperBambusfibre har været brug til tekstiler i en god tid nu, og det med berettelse. Bambusfibre har en lang række af fordele som men ikke finder i andre tekstiler i samme prisklasse og selv ikke til discountpriser.

Antibakteriel
Strømper der indeholder bambusfibre har fra fibre en antibakteriel egenskab der holder vaks efter vask. Japanske studier har vist at egenskaben er uændret selv efter 50 vaske. Egneskaben giver den fordel at dine strømper ikke bliver sure og du slipper dermed for sure tæer.

Holder farven længere

Bambusfibre holder på farven længere end bomuldsfibre gør det. Vi har på sokkeposten.dk testet dette og der viste sig klart at være en forskel på hvor længe de holdet den sorte farve. Når de så tilmed er billige, så er det jo perfekt.

Du finder hele vores udvalg af billige sorte strømper her.

 

Loading...