Billige strømper - er de i god kvalitet? - Se mere på SokkePosten.dk

Er kvaliteten i orden hvis du køber billige strømper?

Vi har på sokkeposten.dk gennemført en undersøgelse ved at sprøge vores kunder og besøgende på siden omkring deres opfattelse af billige strømper og kvalitet.

Resultatet overraskede os meget” – siger Jacob blæsbjerg og forstætter, “vi er ydmyg over den flotte evaluering“. Der en klar forskel på opfattelsen hos vores kunder og de besøgende der ikke tidligere har handlet hos os på opfattelsen af kvalitet og billige strømper.

Forskel i opfattelsen
Der er en klar forskel i hvordan kunder og ikke kunder opfatter kvalitet i sammenhæng med prisen på billige strømper.

Vi spurgte til om der er en sammenhæng mellem en dårlig kvalitet og en billig strømpe. Således at hvis en strømpe er billig, er kvaliteten så tilsvarende dårligere.

Spørgsmål stillet: På en skala fra 1 til 5, hvor enig er du i at billige strømper også har en lav kvalitet. 5 hvis du er meget enig, 1 hvis du er meget uenig. 3, hvis ikke mener at der er en sammenhæng.

Forskellen i opfattelsen af pris og kvalitet hos kunder og besøgende på SokkePosten.dk

Forskellen i opfattelsen af pris og kvalitet hos kunder og besøgende på SokkePosten.dk

Gennemsnit er markant forskelligt
Ser vi på tallene er der en relativ stor forskel.

Besøgende giver en vurdering der har et gennemsnit på 4. Hvilket klart siger at der er en forskel til den negative side. Billige strømper er generelt dårligere i kvaliteten.

Kunder hos SokkePosten.dk giver i gennemsnit 1,549. Hvilket siger, at ikke er noget sammenhæng mellem pris og kvalitet til den negative side. Så selv om strømper er billige er kvaliteten ikke dårligere.

Vi er glade for resultetet
“Vi er glade for resultatet” understreger Jacob Blæsbjerg. Resultatet peger i retning af vores billige strømper holder en god kvalitet, da vores kunder der handler på SokkePosten.dk har en anden opfattelse end de besøgende der endnu ikke har handlet på hos os.

Loading...