Billige strømper til alle - SokkePosten.dk

Billige strømper, der er et eller andet over dette udtryk der kan pege i retning af en mislyd i forhold til kvalitet, men det vil SokkePosten.dk rette op på. Find vores udvalg af tilbud til både mænd og kvinder og børn.

Billige strømper i høj kvalitet

vi er klar med gode tilbudI gamle dage, for længe siden, tilbage i 60′ og 70′ var udsalg noget der blev holdt på vare der var i overskud. Vare der ikke var solgt endnu og som skulle sælges for at give plads til nye. Sådan er det ikke være længere. Butikkerne køber strømper hjem i en ringere kvalitet end den normale vare de har liggende, og køre nedsatte priser på disse vare. Det er ikke et udsalg som i gamle dage. Kvaliteten er lavere, produkterne er ofte 2 sotering og forbrugerne oplever at den billigere vare er faldet i kvalitet.

Billige strømper på SokkePosten
For os på sokkeposten handler det om intregretitet” siger Jacob Blæsbjerg og fortsætter “Vi vil ikke købe dårlig produkter ind for at sætte dem på tilbud“.
De tilbud du finder på SokkePosten.dk er ikke tilbud med formålet alene at kunne tilbyde billige strømper, men er baseret på et af to scenarier.

Mængderabat en god løsning til alle, også vores kunder
Vi køber større ind på nogle produkter og giver gerne denne denne rabat videre til vores kunder, så de kan få billige strømper såfremt vores kunder også køber større ind. En god løsning for alle; Mængderabat.

Sæsonvare skal sælges ud
Vi har ind i mellem rester liggende som vi skal have solgt ud for at give plads til nye vare på vores lager. Så giver vi kunderne billige strømper gennem tilbud og udsalg på disse rester.

Vores mål er give kunderne en høj service og en ærlig forretning” siger Jacob Blæsbjerg og afslutter “vi er glade for den stadig større vækst vi oplever og de muligheder det giver os for et stadig større udbud og den mulighed det giver os at hjælpe Danske Hospitalsklovne

Loading...