Test af uldsokker sammen med Egon

Vi har fået helt nye tykke uldsokker hjem, og de måtte testes. Det har ikke rigtig været vinter i Danmark endnu, men så kom Egon forbi og det gav os muligheden for at lade uldsokker bestå deres prøve.

Afsted til Rømø for at teste uldsokker

Turen gik vest over mod Rømø, og resultatet var ikke skuffende. Vesterhavet var lagt oppe på Danmarks bredeste strand ved Lakolk, og skumtoppene stod flot mod en truende mørk himmel, nu skulle der vandres. Bilen blev parkeret i sikker afstand til stranden, regntøj og vinterjakke blev påført, sammen med varm hue og halstørklædet. Knapt var vi komme fri af parkeringspladsen før vinden piskede os i ansigterne, sammen med en blanding af hagl og slud, jo den perfekt test var foran os.

Stranden var blevet kort, meget kortEgon men ingen strand

Vandet havde presset sig langt op på stranden, så den dannede en kæmpe vandpyt på 5 cm dybde. Stranden var i praksis oversvømmet. Lang ude slog bølgerne ind over kysten, og scene var med alt sin voldsomhed et smukt skue. Vi skulle tættere på bølgerne. Turen gik frem mod vandet, vores fødder blev lige præcist dækket af det kolde havvand der havde trængt sig op på stranden. Fremad det gik. Ingen kolde tæer vinterstøvler til uldsokketestenVores ansigter frøs og kinderne blev mere end bare røde i den kraftige vind der førte hagl og slud med sig. Mine vinter-ankelstøvler var ikke forberedt på det lag vand der havde lagt sig over stranden og fugten trængte langsomt ind i støvlerne. Men alle ved, at hvis de sokker man har om fødderne er af rigtig uld, så vil de blot tage fugten til sig og fødder vil kunne varme fugten op. Spændende var det et par km fra bilen, at konstatere at støvlerne ikke kunne holde vandet ude længere. Uldsokkerne varmede mine fødder Da "vandkanten" var nået eller rettere så tæt på man nu kunne komme uden at vandet ville find vej ned i støvlerne oven fra, brød solen frem gennem skyerne og scenariet åbnede sig for os. Havet der var i vildt oprør, vinden der tudede om ørene... Men mine tæer der bare hygge sig i de varme og meget behagelige uldsokker. "Så længe du har varme fødder fryser du ikke", sagde min far altid. "Uldsokker er et must i koldt vådt vejr" fortsatte han altid. Faktum står tilbage fra denne meget live test af vores nye uldsokker: "med de her uldsokker om fødderne kommer jeg i alle fald ikke til få kolde tæer". Fantastisk test af uldsokker på Rømø Det var en flot tur til Rømø, hvor vi så at naturen i Danmark, Egon eller ej, er smuk og storslået. Vi giver uldsokkerne 5 stjerner. Se hele vores udvalg af uldsokker her