Børnestrømper for en god sag

Vi er glade for at kunne komme med denne nyhed på SokkePosten.dk.

Børnestrømper for et godt formålNu er børnestrømper at finde på SokkePosten, og vi har valgt at når det kommer til børnestrømper, skal der være en mulighed for at give lidt ekstra til et godt formål” – siger Jacob blæsbjerg og fortsætter – “det bliver spændende om vores kunder vil være med til at støtte et godt formål med lidt ekstra når de køber strømper til deres børn“.

Børnestrømper for en god sag
Sokkeposten giver nu deres kunder et tilbud om at være med til at give 5,- pr par børnestrømper de køber på SokkePosten til fordel for Danske hospitalsklovne. På SokkePosten er begrundelse for at støtte Danske Hospitalsklovne enkelt. Her tror man på at glæde, smil og det at grine giver energi og det er tiltrængt når man ligger i en sygeseng på et sygehus. SokkePosten giver stadig en krone pr par strømper der i øvrigt sælges til formålet, men har med børnestrømper givet denne ekstra mulighed til kunder for at de aktiv kan være med. Se udvalget af børnestrømper her.

De første “børnestrømper for en god sag” er solgt og det ser ud til kunderne på SokkePosten tager godt i mod initiativet. Lige nu er udvalgt ikke så bredt men det udvides løbende når SokkePosten finder en kvalitet de kan stå inden for på SokkePosten. Det findes i skrivende sund et udvalg til gruppen af børn mellem 4 og 6 år, men det udvides ganske snart til at række fra 7 til 12 år.

Det er klart at vi med tiden også vil have strømper til babyer og småbørn, men det venter vi med til at vi på plads med et godt sortiment til den målgruppen vi er starte ud med” – slutter Jacob blæsbjerg

Loading...