Bomuldsstrømper i julegave - de skal være særlige! https://sokkeposten.dk

Kæmmet bomuld er nøglen til nogle virkelig lækre bomuldsstrømper til julegaven.

Julegave til far – bomuldsstrømper fra iZ sock

Det handler om julegave til far, det skal ikke bare være sorte strømper, det skal være en kvalitet, som du kan fortælle lidt om når han sidder med dem i hånden.

Bomuldsstømperne fra iZ sock, er ikke strømper du finder i Bilka eller netto. Det er en julegave til far der er lavet af kæmmet bomuld. Kæmmet bomuld er et varemærke for kvalitet.

Mere om kæmmet bomuld i julegave ….
bomuldsstrømper storteStrømperne fra iZ sock, er i en rigtig god kvalitet og vil bestemt have sin plads under juletræet i julegaven til far. Men hvad er det så der er så særligt ved kæmmet bomuld.

Ved forskellige former for strømper og sokker bruges overordnet kartet garn og kæmmet garn af bomuld. Prisen er som regel afgørende, da det kartet garn er billigere end kæmmet garn.

Kartet bomuld, billige strømper
Hvis der bruges bomuld som er kartet, betyder det at færdige strømpe ikke er så jævn, da der er flere fibre der stikker ud og giver en mindre behagelig strømpe. Det er en billige fremstillingsmetode, hvilket også er årsagen til at denne form for bomuld er billigere end kæmmet bomuld.

Kæmmer bomuld, kvalitetsstrømper
Hvis bomulden er kæmmet, som det er tilfældet med iZ sock’ bomuldsstrømper, betyder det at strømpen er af en bomuldsvare der er finere fordi den er jævn, glat, blank og mere blød end kartet garn. Normalt er bomuldsstrømper i kæmmet bomuld dyrere end andre strømper. Men iZ socks har med deres slogan “socks in balance” valgt at ligge prisen på deres bomuldsstrømper i en prisklasse der ellers er uset for strømper af kæmmet bomuld.

Find de lækre strømper i kæmmet bomuld lige her …

Loading...