CR7 Cristiano Ronaldo en lækker og frisk serie af strømper til drenge

Så fik vi CR7 nye modeller på shoppen

Når man siger fodbold må man sige, Cristiano Ronaldo. Når man siger strømper til drenge, må man sige: CR7 Cristiano Ronaldo.

Strømper til drenge i høj kvalitet
Drengestrømperne fra JBS der bære navnet CR7, er ikke kun strømper i flotte farver og frække og friske mønstre, det er også strømper der holder til det de lover. Det er en strømpe der lavet med henblik på at holde til de slid som drenge ofte udsætter deres strømper for.

De er bygget på en god sammensætning med 80% bomuld i strømpe, der er med at give en dejligt blød strømpe og det er samtidig en god slidstærk kombination der sikre at drengestrømperne holder til dagen og vejen når knægtene skal ud og spille bold i frikvarteret.

Testet på egne drenge
En ting er at strømperne skal holde, noget helt andet er det om drengene vil have dem på fødderne. “Derfor valgte at teste dem på mine egen drenge” udtaler Jacob Blæsbjerg og fortsætter “Det viste sig den mindste hellere ville have strømper med et barcalona logo på, men efter at have haft CR7 på fødderne var det hel ok at det var Cristiano Ronaldo og en ikke Lionel Messig”.

Når det er sagt, kan det også sige at strømperne holder til både en tur over flisterne og en dag i trampolinen. Der er ikke meget andet at sige end at vi er meget glade for at kunne præsentere strømperne fra CR7 her på SokkePosten.dk.

Find udvalget af CR7 strømper herLoading...