Dejlige bomuldsstrømper fra iZ sock, luksus til en fair pris

Der ER forskel på strømperne henne fra supermarkedet og strømperne fra iZ sock” udtaler Jacob Blæsbjerg og fortsætter “de dejlige bomuldsstrømper fra iZ sock indeholder kæmmet bomuld og det giver en verden til forskel

Dejlige bomuldsstrømper med kæmmet bomuld

dejlige bomuldsstrømper storteKæmmet bomuld er bomuld der er forarbejdet, og som det siger ret tydeligt er det kæmmet. Bomuld der er kæmmet er en renere bomuld og fibrene der som bomulden består indeholder mindre lange og stive fibre set i forhold til ukæmmet bomuld. Bomuldsfibre ligger også mere ens i den tekstil der bliver fremstillet, og vigtigste af alle egenskaber er at bomulden bliver mere blød og behagelig at have mod huden.

Bomuldsstømperne der kommer ud af kæmmet bomuld er ofte dyrere end strømper der er lavet af bomuld der ikke har gennemgået denne proces. “Hvilket er de strømper du finder til 10 par for 100,-” indskyder Jacob Blæsbjerg.

Strømper med høj komfort
Strømperne der kommer ud af kæmmet bomuld er meget behagelige på fødderne, og du vil opleve en stor forskel når du først har dem på fødderne. Strømperne fra iZ sock har en meget rimelig pris, og vi har på sokkeposten.dk altid et tilbud hvor du med fordele kan købe 5 par for en lavere pris.

iZ sock – bomuldsstrømper
Det er en strømpe i høj kvalitet” siger Jacob Blæsbjerg og uddyber “priserne på strømper med kæmmet bomuld vil normalt ligge væsentligt højre end tilfældet er på iZ sock”. Der er mange grunde til at vi på SokkePosten.dk har valgt at køre med så relativ lav pris på strømperne fra iZ sock. Men den vigtigste af alle er at vi ønsker at give alle en mulighed for at prøve de lækre strømper.

Find hele vores udvalg her …

Loading...