Dejlige strømper - Sokkeposten.dk

Det er ikke til at undvære længere i skoene, strømperne. Kulden er tilbage og nu er det tiden igen at finde strømperne frem. Find hele vores udvalg i gode strømper her …

Bedst i test, SokkePosten.dk, strømper med posten

Vi gør det vi kan på Sokkeposten.dk for at finde dejlige strømper til en fair pris, og når jeg læser blogge er det ikke overraskelsen at vores lave priser bliver nævnt” udtaler Jacob Blæsbjerg.

Vi vil meget gerne på SokkePosten.dk levere de dejligste strømper vi kan til en god pris. Det kan ind i mellem opfattes som om at vores kvalitet måske set i forhold til prisen misforståes. “Når vi sætter nylonstrømper op til en pris på 39,- for et par kan det hurtig virke for billigt til at være sandt” kommentere Jacob blæsbjerg. Men som Bloggeren konstanter er kvaliteten god og det er nogle dejlige strømper som du som kunde kan finde på SokkePosten.dk.

Bambus strømper
Her er et uddrag af bloggen …
Ankelstrømper bambus - iZ sock“Af ‘almindelige strømper’ prøvede jeg et par ankelsokker og da jeg har god erfaring med bambusstrømper, så skulle det jo være dem med bambusfibre. De kan optage 50% mere fugt end almindelige bomuldsstrømper, de er antibakterielle og modvirker således sure tæer. Og så synes jeg bare, at de er super bløde! Jeg prøvede bambus ankelstrømperne fra iZ socks, der indeholder 80% bambus og jeg er meget positiv over deres egenskab til hhv. at varme eller køle afhængig af ens fødders temperatur, samtidig med at de er tynde og behagelige at have på en hel dag.

Nylonstrømper – Lace
Citat fra bloggen …
Derudover blev det også til nogle fine nylonstrømper – 2 forskellige par. Det ene par er disse fine stay up nylonstrømper med en bred sort blondekant, som klart er min fortrukne model til festlig brug. De er dejligt lette i materialet og ganske behagelige at have på. Jeg har brugt dem 1 aften og de er stadig helt intakte og virker bestemt heller ikke til at være den billige kvalitet, der nemt rives itu. På trods af det så koster de kun 39 kr.!

Lidt mere festlige strømper til hende
Vi har på sokkeposten og strømper der til lidt mere festlige begivenheder. Og har skriver “Best i test” om vores sorte strømper med snøre.

Citat fra bloggen …
søde knæstrømperSidst men ikke mindst så fandt disse super søde sorte kræstrømper med snørre også sin vej hjem til mig og det var simpelthen Love at first sight. Som de viser det inde på hjemmesiden, så ser de virkelig fine ud, om man vender dem den ene eller den anden vej – med snørren foran eller med snørren bagpå. De er tykkere i kvaliteten, end jeg havde forventet og det er bestemt kun et plus og så synes jeg absolut ikke, at de er ‘for frække’ til daglig brug. Her til efteråret bliver det meget in med ‘lace up’ bluser, som man allerede kan se butikkerne bugne af og hvis man er til den trend, så er disse strømper jo alletiders til lige at tage den modetendens et skridt videre. Jeg skal i hvertfald ud og have mig sådan en lace up bluse (bluse med snørre i halsudskæringen – Gina Tricot har nogle virkelig flotte) og så prøve dem af sammen med disse strømper og et pencilskirt i skind.

Find hele vores udvalg i gode strømper her …

Loading...