Det er tiden til varme strømper - SokkePosten.dk

Sommeren er ved at være gået på hæld og fodkulden kommer så småt snigende hen over gulvene. Det er ved at være tiden af finde de varme strømper frem igen.

varme strømper

varme sokker - varm kanaoSuk fristes man næste til sige, men det er ved at være koldt igen, selv om gulvarmen er tændt er de lige om at det hele er blive lidt koldere, og ikke mindst mørkere uden for. Well det skal ikke slå os ud på SokkePosten. Det handler om at finde de varme strømper frem og ikke mindst finde ud af at kunne hygge sig. Er det noget vi er gode til, så er det at hygge os.

Rigtig hygge
hvordan kan vi så hygge os. Der er mange ting og sager man kan gøre, men hvis man får kolde fødder og begynder at fryse om fødderne så stopper det hele lidt hurtig. Så ladt os starte med at finde nogle god strømper frem der sikre at man kan holde varmen om fødderne.

Flere muligheder, men iZ Sock Uldstrømper slår det meste
Vi har naturligvis haft en masse forskellige ting igennem vores butik, og det har ikke manglet med test af div fabrikater og kvaliteter. Men når det kommer til stykket har fundet en lækker kombination af kæmmet bomuld og angorauld som værende den helt rigtige.

Det er klart at et par hjemmestrikkede strømper er toppen, det har det altid været og det vil være blive ved med, men når nu man ikke kan strikke, så er det at vejen frem at købe dem selv. De varme strømper fra iZ Sock er hverken for tykke eller for tynde, det er bløde, varmen og lækre.

Det er sådan de sokkerne faktisk kun er en lille smule tykkere end normale sokker, så de kan meget fint bruges i de sko du går i til dagligt. Det er en fordel der bestemt er værd at tage med. Det er ikke altid der er varme i gulvet når det kommer til kontoret, i butikken eller hvor det nu er man bevæger sig rundt til dagligt.

Nå vi skulle hygge os!
Hvad er opskriften på en god gang hygge så. Jo hyggestrømperne er på plads, nu skal vi have tændt stearinlys, have en stor kop te, eller måske kakao med skumfiduser i og så ellers en god bog eller en film i flimmeren …

Find dine varme sokker her …


Loading...