Strømper til efteråret. Lukkede sko og strømper - SokkePosten.dk

Efterår og strømper
Det er tiden hvor sandalerne igen kommer ind i skabet og de lukkede sko så småt er ved at finde deres vej til skohylden igen. Med dem følger der strømperne, strømperne i skuffen trænger måske til udskiftning ….

Nye strømper til efterårts lukkede sko

Det er ofte nu på denne årstid at strømperne skal skiftes ud, det er igen blevet sæson for lukkede sko og med dem følger strømperne op af skuffen. Sorte strømper er og bliver et must i alle sokkeskuffer og måske er det tiden at du prøver noget nyt? Ikke at du skal droppe de sorte strømper, for det går næppe – måske er det tiden at skifte til bambus strømper frem for de strømper der ellers har ligget i skuffen.

Bambus og deres fordele

De holder farven længere …

Bambus vs Bomuld

Bambus (th) vs Bomuld (tv)

Der er en række af fordele ved bambus strømper som der er svære at komme uden om. Nu vi snakker om sorte strømper, eller strømper med farve i det hele taget, så handler det om farven. Bambusfibre holder bedre på farven end strømper af bomuld. Det er der ingen tvivl om, vi her op SokkePosten.dk fortaget flere tests og resultatet er det samme hver gang: bambus strømper holder længere på farven.

Komforten er i top …
Mange har oplevelsen at det er som at tage silkestrømper på deres fødder. Bambus strømper er bløde og fantastiske at have på fødderne. Årsagen er at bambusfibre optager fugt 50% bedre end bomuldsfibre. Det betyder, at fødderne holdes tørre og du vil opleve at dine fødder holdes i en behagelige temperatur hele dagen, også i lukket sko.

Ikke flere sure tæer …
Bambusfibre har en evne fra naturens side der gør at fibrene er antibaterielle. Det betyder at bakterier har svært ved at formere sig, det og det er disse bakterie der giver den sure lugt i skoene og omkring dine fødder.
Den antibakterielle even holder vask efter vask. Japanske forsøg har vist at selv efter 50 gange i vaskemaskinen er denne egenskab bevaret.

Så gå trygt og med friske tæer i lækre strømper efteråret i møde. Se vores udvalg af strømper herLoading...