Efterår og hyggestrømper i kaninuld

Hyggesokker og hyggekakao med friske bollerIntet som hyggestrømper og varm kakao foran pejsen…. Tankerne hviler i de mange oplevelser fra en god dag i skoven – Indian sommer, skoven havde trukket i sin indianerdragt og varmen fra efterårssolen havde lunet mellem trækronerne der så småt var begyndt at lukke solen igennem efter en lang skøn sommer.

 

Kaninuld og strømperefterår og kaninuldsstrømper
Turen i skoven havde være iført gummistøvler, da regnen havde være en gæst dagen før. I gummistøvlerne havde jeg sikre mig varmen med kaninuld. Det er ganske enkelt noget at det mest fantastisk til at holde den rigtig behagelige temperatur i støvlerne. Kaninuldssokkerne er ikke særligt tykke i kvaliteten, men de er varme når det er påkrævet og dejlig behagelige på fødderne når det handler om at holde den rette temperatur i sokkerne.

Skoven havde været smuk – duften af efterår og den dovne varme havde give skoven duften af en stille sensommer dag. Forskellen var enestående for denne årstid. Luften havde været stille og tung af fugt… Ikke ubehageligt men frisk … Fuglene havde være stille og lyden af skoven kunne høres. Den stille vinde der havde rislet i de nyfaldne blade, bregnes stille hvisken i den stille vind …. Stemningen havde være smuk klædt i efterårets gule, brune og røde farver.

Det er sådanne dage man helt glemmer at kulden er på vej, …..

Sidder og varmer mig ved pejsen
Duften af varm kakao blander sig med den svagt duft fra pejsens træ der knitre i de varmene rød-gule flammer. Der sidder jeg foran pejsen og lader mig varme. Udenfor var det blæst op og vinden havde været piv kold. Kaninuldssokkerne havde jeg beholdt på, og varmede de mine fødder … Jeg er vild med at sidde og fordøje dagen i skoven sådan ….

—–
Se vores udvalg kaninuldstrømper her ….


Loading...