Efterårsstrømper - undgå kolde våde fødder. SokkePosten.dk

Efterårsstrømper, den kolde tid kommer igen

EfterårstrømperDet er træls med kolde og våde fødder, særligt når efteråret er på vej og varmen ikke sådan lige er til at få tilbage i fødderne. Svaret er efterårsstrømper.

Strømper i bambus til de lidt lune dage
Bambus strømper er et godt valg til de dage hvor det er ikke super koldt ude, men du vil gerne ud og opleve naturen. Bambus har en super egenskab når det kommer til at fugt og det at holde dine fødder tørre.
Sagen er den at bambusfibre er 50% bedre til at optage fugten end bomuld er det, MEN det betyder også de har lettere ved at afgive fugten. Heldigvis har bambus denne egenskab. Det betyder for dig at du hurtigere vil kunne få tørre fødder igen, hvis der skulle være sluppet fugt ind i dine sko.

Bambus slipper let fugten. Det betyder også at hvis du er kommet til at tage vandrestøvlerne på og de måske lige var det varmeste, at dine fødder vil have lettere ved at komme af med varmen. Fugen fra dine fødder suger bambusfibrene let op og varmen fra dine fødder er med at fordampe fugten. Det giver en kølende effekt for dine fødder.

Når dine fødder igen er faldet i temperatur er fugten væk og det føles behageligt.

Til de kolde dage

Til de kolde dage vil vi klart anbefale at du tager to forskellige par strømper i brug i støvlerne. Det ene par skal holde dine fødder fugt frie … Ja rigtig bambus strømper og det andet skal holde dine fødder isoleret fra kulden uden for dine støvler. Ja, det er uldsokker vi tænker på.

Her vil vi gerne anbefale iZ Sock Uldstømperne med angoreuld. Det er en super uld, det er let og fibrene er hule og er blandt de bedste til at isolere i det store udbud af fibre der findes. iZ uldsokkerne er varme, men ikke tykke så du kan fine have en bambus strømpe inderst og uden på en lækker uldsok.

Det er vores bud på en perfekt eftersårstrømpe.

Find bambus strømperne her

Uldstrømperne herLoading...