Let at købe gavekort online

Vi fik en mail den anden dag, med emnet: En købsoplevelse fra toilettet.

Den var fra glad kunde der have valgt at finde sine gaver med sin mobiltelefon, da vedkommende sad på wc. Skæbnen ville at vedkommende ramte vores side sokkeposten.dk, hvor der kan købes gavekort til sokker. Vi hos Sokkeposten.dk er glade for de to gavekort blev købt og julefreden kunne sænke sig. Det var sjovt at få mailen fra den glade kunde, og det beviser for os at vores arbejde ikke var forgæves.

Vi arbejder hele tiden med brugeroplevelsen på Sokkeposten.dk

Handle strømper onlineDet er skønt at opleve at der er kunder der er glade for vores side, og ikke mindst vores responsive design. Vi bruger mange kræfter på at siden skal fungere optimalt. Vi oplever at der er flere og flere der handler på vores side fra en smartphone, eller en tablet. Men sådan skal det også være, det skal være let at købe strømper. Det skal være let at fylde sokkeskuffen med friske strømper til fair pris. Det er afgørende for os, at vi finder vejen til at kunne løse opgaven, og gøre det letteste mulighed at handle strømper på nettet.

Dansk erhverv har lavet en analyse der viser at hele 35% af personer mellem 18 og 35 år har en smartphone har handlet via den.

Vi har i dag trafik fra Smartphones der ligger på 35% til 40% af alt vores trafik. Det er afgørende for vores forretning at vi har responsive systemer hele vejen rundt. Derfor har vi også valgt at bruge rådgivning fra Blaesbjerg.com Blaesbjerg.com til rådgivning omkring vores nyhedsbreve så de møder vores krav om responsivt design og funktionalitet.

Loading...