En sommeroplevelse med bambus strømper https://sokkeposten.dk

Bambus strømper måtte prøves, turen skulle gå til flere golfrunder og ikke mindst sol, sommer og afslapning.

Klar, parat og så afsted

bambus strømper i golfskoeneGolfkøller, rigeligt med golfbolde (se gerne brugte golfbolde) der ville være en god tyk roof og mange gode huller med vandhasarder der ville dække for greens. Så bolde skulle der med og med mit handicap på 13 ville jeg næppe kunne mærke nogen forskel om det var nye eller brugte bolde jeg ville bruge. Well, shorts knælange, og så skulle der pakkes strømper. Jeg havde hørt om bambus strømper skulle være sagen i varmen eller hvis det skulle blive regn.

iZ sock bambus strømper
Jeg havde anskaffet mig 10 par bambus strømper fra iZ sock, 5 par ankelstrømper og 5 par normale strømper. De var blevet “testet” på arbejde i de lukkede sko og havde vis sig at kunne holde mine fødder kølige i de sidste varme kontordage inden sommerferien startede.

På golfbanen med bambus strømper i skoene og ud på de skønne og flot anlagte huller ved Silkeborg golfklub. Skøn banen og flot kuperet. Med blå himmel foroven var valget faldet på ankelstrømper i bambus. Bambus strømperne føltes rigtig godt i golfskoene, nu var det ud på banen og spille de 18 huller jeg havde glæde mig til at længe.

Runden er ganske enkelt fantastik i Silkeborg, og det er en bane der SKAL prøves hvis du ikke allerede har været på de 18 huller i skoven. Runden gik fint, og faktisk viste det sig at mine fødder havde det fantastik i de lækre bambus strømper. Det er ingen tvivl om i mit sind at bambusfibre suger fugten bedre væk fra fødderne end tilfælde er med andre strømper fx af bomuld. Mine fødder føles ikke varme, eller fugtige i mine sko, dette til trods for at der på banen var en bagende varm stillestående luft mellem de høje træer der omkranders den lækre golfbane.

Jeg gik i næsten i mit HPC, men der er nu igen tvivl om i mit sind om at det er en fantistik strømpe, bambus strømperne.


Loading...