Er livet for kort til to ens strømper ?

Tænker du tit det samme …

Er livet for kort til at finde to ens ?

Hvorfor 2 ens strømper

Hvor mange gange har jeg ikke råb efter ungerne at de skal tage ens strømper på, men hvorfor? Er det en naturlov at strømperne skal være ens før man kan gå ud af døren. Nej, det er det vil ikke. Billede herover siger meget,…. Men når vi spørger brugerne på SokkePosten.dk vil alle, med ganske få undtagelser, alle sammen foretrække at have ens strømper på. Det er vel og et spørgsmål om forfængelig at strømperne skal være ens.

Strømperne skal matches og ikke bare være ens
Den anden dag have jeg en samtale med en gut, som jeg har kendt i længere tid. Vi kom til at tale om strømper, om de skulle være ens, og ikke mindst om de så også skulle passe til resten af tøjet. Jeg er jo lidt den der mener at to ens sorte strømper, er en løsning der ka gå til alt. Der var ikke enige! Strømperne skal ikke kun være ens de skal også matche hans skjorte. Der stoppeder jeg nu, … Bare stømperne er ens så er jeg glad.

Ens storte strømper Sorte bambus klassisk
Det er altid fedt med nye strømper, det er ens i farven også selv om de bare er sorte. Vi vil gerne anbefale at du tænker på at købe sorte bambus strømper. De holder farven længere, grunde de egenskaber som man finder i bambusfibrene. – og ja, to ens strømper gør livet lettere!



Loading...