Farsdagsgave, her finder du gaven til farsdag - SokkePosten.dk

Farsdag – Farsdagsgave – Du kan let få en gaveæske med.

fars dag - fars dags gaveDet er ikke sådan at blomster ikke er toppen…. Meennnn nu må det være nok med blomster på fars dag. Så derfor har vi på SokkePosten gjort det lettere. Du finder en mulighed for at købe en gaveæske med i alle vores tilbud. Du finder æsken i forskellige farver. Skulle du have brug for at vi sender den for dig til din far, skal du blot skrive anden leveringsadresse, så sender vi den til ham.

Fars dag fejres i Danmark den 5. juni: på grundlovsdag, det nærmeste man kommer en dansk nationaldag. Det kan have været medvirkende til, at alt for få er opmærksom på dagens betydning for fædrene. Fra 1947 til 56 lå dagen på foranledning af nordiske købmænd 2. søndag i november, men i Danmark slog den dag aldrig rigtig an, og derfor blev den flyttet tilbage til 5. juni. I de øvrige nordiske lande er fars dag 2. søndag i november. Se mere om fars dag her

Farsdagsgave

Klassiske herresokker fra Egtvedstrømper …

Se flere forlag her …

Farsdag startede tilbage i 1910

Det startede i 1910 med en dame, der hed fru Dodd fra staten Washington i USA. Hendes far var alene med seks børn, men forsøgte at gøre det så godt han kunne. Hun forsøgte derfor at få en dag i fædrenes ære indført lokalt. Det varende ikke længe før det var spredt over hele USA. Fars dag kom til Danmark i 1935. Svenskerne startede op i 1931, så de var i gang før vi var det med Fars dag. Svenskerne holdt oprindeligt fast i tredje søndag i juni som det var i USA, mens man i Danmark lagde den samtidig med Grundlovsdag 5. juni.
Læs mere om fars dag her

Derfor pakker vi gratis ind …
Det er jo ikke sikkert du kan komme forbi selv på farsdag, fødselsdag, påskeæg der er mange mærkedage og traditioner og det er ikke altid man kan komme forbi” – siger Jacob blæsbjerg og forsætter – “derfor har vi valgt at hjælpe og pakker gratis gaven ind og sender den til modtageren“.

Det giver noget ekstra at få en gave med posten og man kan jo stadig nå at ringe til vedkommende alligevel. Vi kan godt li at hjælpe andre og derfor er det også sådan at vi gerne klare en farsdags gave, eller gavenindpakningen i en anden sammenhæng og sikre at den kommer frem til tiden.

– Find hele udvalget af strømper til mænd, herrestrømper her

Loading...