Flere strømper større udvalg på SokkePosten.dk

Strømper på SokkePosten – udvalget vokser

Vi er meget glade for at kunne præsentere CR7, og ikke mindst et endnu større udvalg fra iZ sock” udtaler jacob Blæsbjerg og fortsætter “vi er klar med nye designs og flere størrelser“.

Strømper til alle i alle størrelser og farver

Vi vil gerne have at du altid kan finde de strømper du søger. Derfor kan vi nu ganske snart igen præsentere dig for nye strømper, denne gang er det fra iZ sock. Det er strømper med bambus fibre, vi har valgt at føre i vores sortiment. Du finder strømper fra str. 35 til 50.

Smart design
Det er stømper med et smart design, der gør det MEGET lettere at danne par når de ligger i vaskekurven. Basis er en sort sok, men det du ser er at de har en farvet hæl og tå i strømpen. Det gør det meget lettere at finde de par der passer sammen.

Friske farver
Strømperne kommer som sagt i en sort basis, men de har klare farver i hæl og tå. De er at finde fra str. 35. til str 50. Så de kan passe til alle fødder. Farverne er klare og friske og ikke til at tage fejl af.

Lækre strømper i med bambus fibre
Der er mange fordele ved bambus fibre, set i forhold til strømper der er lavet af bomuld. Bambusfibre suger op til 50% mere fugt end bomuld, og dertil kommer at fibrene har en naturlig evne til at forhindre bakterier i at vækste. De har fra naturen en antibakteriel egenskab, der er med at hindre lugten af sure tæer i skoene.

Det at stømperne er så gode til at suge fugt, betyder at dine fødder vil blive holdt tørre, og dermed vil dine fødder føles i en behagelig temperatur. Lider du af kolde tæer, føles fugtige er bambusfibre et rigtig godt bud på en løsning der fungere.

Se hele udvalget af strømper her



Loading...