Frække strømper - hvornår er strømper frække? - SokkePosten.dk

Der er mange opfattelser af hvornår strømper er frække og hvornår strømper ikke er frække. Grænserne for frække strømper i modebilldet rykker sig konstant og flyttes frem og tilbage.

Se vores udvalg her …

Frække strømper med blonder

frække nylonstrømperVi mener på SokkePosten.dk at der er muligt at inddele strømper, der af nogle kaldes frække strømper i kategorier. Den første vi nævner er strømper med blonder. Blonder er i sin natur feminine og er med at give nylonstrømper og strømper i det hele taget en udfordrende natur og ikke mindst er de med til at give en kvinde følelsen af at de er mere feminine når de ifører sig strømper med blonder. Når vi ser på hvordan strømper med blonder har udviklet sig, er moden gået i retning af at der også findes blonder på bomuldsstrømper, de er dog mindre udfordrende end når de er at finde som skjuler for de selvsiddende nylonstrømper.

Nylonstrømper med mønstre
Klikker vi på nylon strømper med et mønster frem for blonder i forbindelse med den anordning der skal holde strømperne oppe, er opfattelse at hvis man her finder imiteret dyreskin, i fx form af mønsteret fra en gepard så er vi et stykke oppe af skalaen for frække strømper.

Netstrømper, er frække strømper frække nylonstrømper
Et skrift op af stigen mod frækkere strømper er klart når man kommer til strømper der er i kategorien netstrømper. De kan være mere udfordrende da de oftes lader kvinden vise mere af deres ben eller hud om man vil. Der findes en række af mønstre og tætheder, men spørger men kunderne på SokkePosten.dk er svaret ens; jo mere bredmaskede jo frækkere er de. I kombination med imiteret mønster af fx dyreskin træder man et stykke længere op af skalaen.

Snørestrømper frække eller søde …
frække strømperDet bliver et meget nuanceret billede man får når det kommer til opfattelse af hvad der opfattes som værende frækt når de gælder strømper med snøre. Det er bestemt ikke let at finde enighed når det kommer så vidt… Man kan dele svarende op i en opfattelse af at de er søde og de er frække. Der ingen der forholder sig neutralt i denne kategori.

Wet look – er frække strømper
Der er i modsætning til snørestrømper ingen tvivl om hvad opfattelsen er når de kommer til wet look strømper. De er opfattet som værende frække og udfordrende.

Kvinder føler sig mere feminine i søde eller frække strømper
Det hat været svært at finde frem til hvor grænsen er for hvornår en strømpe er fræk eller sød. Men følgende citat fra vores spørgeskema giver et svar som vi lader sluttet denne artikel:

Om strømper er søde eller frække er vel et spørgsmål om smag, men et tror jeg man altid kan sige; søde eller frække de får os til at føle os mere feminine og mere attraktive når vi har vores lækre, søde eller frække strømper på“.


Loading...