Frotte strømper og sikkerhedssko

Frotte strømper vil komme til at tage æren fra tennisstrømperne som de foretrukne når det kommer til strømper i sikkerhedsskoene” udtaler Jacob Blæsbjerg og fortsætter “de nye frottestrømper fra iZ sock vil tage game, set and match“.

Frotte strømper løber fra tennissokkerne

frotte strømper - iz sortFrotte strømperne fra iZ sock har alle de egenskaber man ser efter til en strømpe der skal følges med fødderne ned i sikkerhedensskoene. Strømperne fra iZ sock bliver nogle gange misforstået af folk der tror de har ikke har fået tilsendt frotte strømper, men når de så stikker hænderne ned i dem opdager de hvad de står med i hånden. Frotte strømperne er super lækre og har en lækker frotte-inderside.

Frotté er bomuld vævet med store løkker

Frotté er fra 1970’erne hvor det for første gang så dagens lys. Det er brugt til mange forskellige tekstiler og med tiden også blevet en fælles betegnelse for en tekstil der blød og vamset.

Det er blevet et lidt slidt begreb og der ikke længere nogen garanti for at det er bomuld det er lavet af” uddyber Jacob Blæsbjerg.

Arbejdssokkerne fra iZ sock
De er vævet med 2 ting for øje. For de første skal de være bløde, varme og virkelig lækre på fødderne. Derfor er de vævet med frotte som man kender det på indersiden af strømpen. Det finder du strømperne som du sikkert regner med de skulle være, når du tænker frotte. Bløde, vamset og lækre.

Ydersiden er tæt vævet og stærk. Det er derfor vi på SokkePosten regner med at disse strømper vil afløse strømperne i sikkerhedssko, hvor det måske er store tennissokker der ellers er hverdag.

Men med arbejdssokke fra iZ får du en strømpe der har alt det som sådan en strømpe skal have! Den er holdbar, den er vildt blød og er forstærket der hvor den skal være det; hæl og sålen.

Find de lækre arbejdsstrømper strømper i vores udvalg af frotte strømper her…

Loading...