Gave der luner - Uldsokker fra iZ sock med angora uld

Gaven der luner – Vi er meget glade for kunne præsenterer vores kunder for iZ sock Angora uldsokker” udtaler Jacob Blæsbjerg og fortsætter “varme, bløde og naturen bedst isolerende uld – skønt“.

Varme og lette uldsokker

uldsokker - iZ sock angorauldUldsokkerne fra iZ sock er en blanding af bomuld og Angora uld. Bomuldsfibre er en stærkfiber der sikre at uldsokker har styrken til at kunne bruge til hverdag, og ikke mindst i støvlerne – og skulle man fristens til futte rundt i strømpe-sokker holder bomuldsfibrene hvad de lover. Uldsokker er forstærket i sålen og sikre en stærk sok.

Angora ulden er lækker mod huden.
Uldsokkerne fra iZ sock er overraskende varme. Første gang man mærker dem i hånden er der langt til de hjemmestrikkede uldsokker ens mormor ellers har være garant for. Årsagen til at strømperne føles så lette og dog stadig er meget varme skyldes at de har hele 20% Angora uld. Ulden fra denne kanin er 8 gange lettere end fåreuld, hvilket i sin natur giver en meget let sok. Årsagen til at de så er så gode til at holde varmen ligger i at fibrene er hule. Dette bestyder at strømperne får en fantastisk isolerende egenskab som ellers er at finde i andre strømper med naturlige fibre. Læs mere om den her …

Dertil kommer at strømperne er fantastisk at have på fødderne. Men mærker fra første færd at strømperne er behagelige, varmen og bløde.

En rigtig uldstrømper den kræsende bruger

Det lyder som starten på en anmeldelse af noget helt anden end strømper, men ordvalget er meget bevist valg. Ser vi på den lækre kvalitet som iZ her levere til en rigtig god pris er der grund til at være meget rosende i ordvalget. Strømperne her opfylder alt det man kan forventet af en lækker uldsok, kan bruges til at hygge rundt i (da den er slidstærk) den kan bruges i dine sko (bare de ikke strammer i forvejen) og sidst men ikke mindst i støvlerne når du skal ud i det fri.

Du finder uldstrømperne her


Loading...