Skriv indlæg og få et gavekort

Vil du gerne have et gavekort til strømper ?

Skriv et indlæg og få et gavekort, så enkelt kan det være at få nye strømper til skuffen. Her er der nogle ideer til hvad du kan skrive om …

gavekort sokkeposten.dk– Hygger du med hyggesokker
– En rejseoplevelse
– En naturoplevelser
– Et bryllup hvor du klippede i strømperne
– Oplevelse med nylonstrømper
– Eller noget helt tredje …

Det eneste du skal huske er at nævne et eller to ord om strømper, sokker, hyggestrømper eller et eller anden sjovt, hvor dine strømper spiller en rolle.

Anmelder af strømper eller sokker
Vi vil også gerne høre fra dig, hvis du gerne være tester af vores strømper og sokker. Send osTest af strømper et par ord om dig selv, størrelse og hvad du kunne være interesseret i at teste og vi skriver til dig når der strømper eller sokker der passer til dig, vi skal have testet.

Du skal ikke skrive mere end 300 til 400 ord i din anmeldelse, så det er hurtig klaret. Du beholder naturligvis de strømper vi sender til dig og modtager også et gavekort når dit indlæg / blog når det kommer online.

Du har selv en blog
Har du selv en blog, hvor du gerne vil skrive om sokkeposten.dk, eller nogle af vores produkter, så blog og få gavekortkontakt os gerne så finder vi en god løsning og sender produkter du kan teste og skrive om.

Du får et gavekort
Du vil som tak for dit indlæg få et gavekort, som du kan bruge på Sokkeposten.dk

Vil gerne høre fra dig
Send dit oplæg, ønske om at blogge på din egen blog, eller meld dig som tester til blog@sokkeposten.dk. Når dit indlæg eller din blog kommer online på sokkeposten.dk eller på din egen blog modtager du et gavekort til SokkePosten.dk

Loading...