Geparder - SokkePosten.dk støtter om det truede dyr ...

Der er ikke mange der er så pationeret omkring en sag i så tidlig en alder og det kan vi kun støtte op om” udtaler Jacob Blæsbjerg. Brug koden du finder på Sara’ side og spar 11% og støt et godt projekt. Du finder Saras siden her

Red Geparder

i286260064301633155._szw1280h1280_Det er et stor projekt at kaste sig ud i og man kan ikke andet end støtte op om sagen. Geparden er det flot dyr, smukt og på mange måder et betagende dyr. Dem fantastiske kat er på listen over truede dyrearter og det er et flot projekt at være med til at redde denne dyreste fra total udryddelse.
Geparder er imellem 170 og 230 cm lange, fra snude til halespids. Geparder er ca 65-95 cm høje. De vejer imellem 30 og 65 kg. Hannerne er ofte størst og hunnerne er mindst. Geparder bliver op til 10-12 år gamle i naturen, men i zoo kan de blive op til 17 år gamle.

Geparder er orange med sorte pletter. De har sorte tårestriber fra øjnene og ned til munden. Ørerne er små men gode, øjnene vender fremad, men geparder kan se længere ud til siden end mennesker. Munden og tænderne er ikke så store som fx løvers, og geparder kan ikke brøle, men de spinner som andre katte og siger pipelyde, som lyder næsten ligesom babyfugle. Geparders tunger er ru og kan bruges til at rengøre deres egen og deres ungers pels med. Læs mere på Sara’ side.

SokkePosten støtter projektet

Du finde en rabatkode på Sara hjemmeside – som du får 11% i rabat når du bruger den, men du støtter samtidigt op om projektet for vi giver 1,- Per par solgt ved anvendelsen af denne kode.

Det vil være en glæde at kunnebidrage til den gode sag som Sara kæmper så dedikeret for. Vi glæder os på SokkePosten.dk til at sende vores støtte til den gode sag.

Find hele vores udvalg af strømper her.


Loading...