Gode nødder i sokkerne

Nødder i strømperne

Det har været et langt efterår i år, og den milde luft har først nu fået mig ud til mine buske og mit store valnøddetræ for at sikre årets høst. Det er tiden at gennem de gode nødder i sokkerne!

Juletiden er også nødde-tid
valnødder i sokkerneDet kræver lidt at sikre nødderne er gode til jul. De må ikke komme til at ligge så de ikke kan komme af med deres fugt, for så bliver de ganske enkelt rådne, og de skal heller ikke ligges for varmt. Men løsning finder du på dine fødder (I alle tilfælde hvis du er kvinde, .. eller oftere hvis du er kvinde) Det handler om Nylonstrømper. Nylonstrømper har alle de egenskaber der kræves af en god opbevaringsplads så dine nødder er gode i sokkerne til jul!

Valnødder i sokkerne
Det er en let operation. Når det handler om valnødder, skal du sikre at du har HELE skallen af nødden, og det er en god ide lige at vaske dem en gang i koldt vand så de er helt fine rene inden du kommer dem ned i sokkerne.
Hasselnødder
Ja, det er intet lettere, her er de som regel tørre og slipper busken ganske enkelt og de er som regel også fine og rene. Ned i nylonsokken med dem, og det er klar til jul.

Loading...