Gode strømper til netto priser - SokkePosten.dk

“Gode strømper til netto priser – lyder lidt som en reklame man har hørt før” udtaler Jacob Blæsbjerg og fortsætter “det er dog en del af vores koncept på SokkePosten.dk – Vi vil levere gode strømper til fair priser i en rigtig god kvalitet”

Strømper til netto priser

Kikker du de over 200 varenumre igennem på SokkePostendk finder du en lang række af strømper til priser som der høre til i en kategori der med rette vil kunne kaldes billige strømper. Det er i den positive forstand vi skriver dette. Det at strømperne er billige og til netto priser betyder ikke at vi har strømper der af en dårlige kvalitet, det betyder blot at vi gerne vil være gode på prisen på SokkePosten.dk

iZ socks til gode priser
strømper til netto priserVi et stor udvalg af strømper fra iZ sock, og det er et sortiment vi hele tiden udvider. Strømperne fra iZ kan vi kort dele op i to typer, set ud fra dem vi gar på shoppen på nuværende. Bambus og bomuld.

Bambus strømper til netto priser
Bambus strømperne har alle et højt indhold af bambusfibre og har derfra en række af gode egenskaber som der findes i netop bambus strømper. Det er fantastiske til at få fugt væk fra fødderne, de er bløde og føles som silke på fødderne. Bambusfibre er gode til at holde på farven, det betyder at strømperne vil holde farven længere end strømper der lavet i bomuld.

Bomuldsstrømper med kæmmetbomuld
iZ socks har også strømper med bomuld. Men det er i den gode ende af skalaen. Bomuldsstrømperne er lavet af kæmmet bomuld. Det at bomulden er kæmmet betyder at du får en strømpe der er lækker blød, men den er også stærkere end strømper uden kæmmet bomuld. Det at bomulden er kæmmet betyder, som det det næste giver sig selv, er kæmmet. Det betyder at de længe fibre er fjernet, og der mindre urenheder i bomulden. Normalt er det en noget dyre strømpe. Men du finder gode tilbud på strømperne her på SokkePosten.dk

Vi har samlet alle vores gode strømper til netto priser i en samlet oversigt – Find dem her

Loading...