Gode strømper - SokkePosten.dk

God strømper, er for mig strømper man kan bruge til hverdag og som har en rigtig god komfort” kommer det fra Jacob Blæsbjerg.

Det er det vi sigter efter når vi udvælger strømper til SokkePosten.dk. Vi vil gene tilbyde strømper der lever op til kravene om holdbare strømper der kan bruges til hverdag.

Gode strømper, bløde og behagelige

bambus sokkerVi har på SokkePosten.dk en længere rækker af strømper let kan komme definitionen af “gode strømper” i møde. Vores strømper er alle udvalgt grundet dels deres holdbarhed, dels deres evner i form af det materiale de er lavet af – men aldrig på kompromis med komforten.

Bambus strømper er et rigtig godt bud
Når det kommer til strømper til hverdagsbrug kommer man ikke uden om bambus strømper” udtaler Jacob Blæsbjerg og understreger “de er komfortable, de holder farven og så har de høj slidstyrke“.

Flere fordele ved strømper med bambusfibre
Der er mange fordele ved strømper der har et højt indehold af bambusfibre.

Antibakterielle strømper
Bambus strømper er antibakterielle, det er bambusfibrene der fra naturen giver bakterierne meget dårlige vækst betingelser, grundet et fra naturen antibakterielt stof.

Suger op til 50% mere fugt
Bambusfibre har en fordel som der langt overtrumfer bomuldsstrømper, det er bambusfibrene even til at kunne optage fugt. Bambusfibre kan optage op til 50% mere fugt end bomuld. Det sikre at dine fødder vil føles og er mere friske, selv i lukkede sko.

Høj komfort
De to egenskaber nævnt ovenfor i kombination med det faktum at strømper lavet af bambus er meget bløde giver en strømpe med uovertruffen komfort.

Prøv iZ sock
Vi vil gerne anbefale at du prøver strømperne fra iZ sock, de har alle de fordele du finder og er en strømpe af høj kvalitet.

Find alle vores strømper her …Loading...