Hedebølge på vej - husk ankelstrømper og footies

Nu kommer den sommeren – nu kommer en rigtig hedebølge der rammer Danmark og sommeren vender tilbage for fuld styrke. En hedebølge er når temperaturen er over 25 grader i hele landet

Ankelstrømper i bambus
ankelstrømper i stort - iZ sockNu skal man ikke bare lade sig friste og hoppe i skoene uden at have taget strømper på, resultat af ikke have tage strømper på i skoene kender de fleste til: meget sure tæer, …

Indrømmet det kan være meget varmt med strømper om fødderne i + 30 grader, men skal man være samme med andre i en bil bag efter er det ikke populært at tage skoene af. Lugten der kommer fra dine bare tæer skyldes at en bakterievækst der opstår i dine sko som skyldes den fugt og varme som de fødder udsender.

Bambus strømper forhindre denne lugt!
Om du vælger at bruge footies eller ankelstrømper har ikke den store betydning, men det der betyder noget er at du bruger strømper med højt indhold af bambus fibre. Bambusfibre indeholder fra naturens hånd antibakterielle stoffer der hindre bakterievækst.
Denne funktion holder bambus strømperne længe. Undersøgelser har vist at selv efter de er vasket 50 gange har ankelstrømper og footies med højt indhold af bambusfibre stadig deres antibakterielle funktion.

Du får mindre varme fødder i bambus strømper
Hvad er der en lige så skønt funktion ved bambus strømper er at bambusfibre kan optage op til 50% mere fugt end bomuldsfibre kan. Det betyder at du vil opleve at bambus strømperne vil føles meget behagelige på fødderne med stor komfort kan nu nyde sommeren iført ankelstrømper eller footies uden at du bliver kogt i dine sko.

Du finder vores udvalg af ankelstrømper og footies her.

Loading...