Herrestrømper uden elastik - Strømper fra iZ og Egtved strømper

Strømper uden elastik, sådan skal det være

herrestrømper uden elastikHerrestrømper uden elastik, sådan skal det være. Det er ikke til at have med at gøre, at der er elastisk i strømperne. Det er jo klart at der skal være en vist elasticitet i selve strømpen, ellers glider den ned og det duer jo selvsagt ikke. Men der skal ikke være en generede elastik i toppen af strømperne, det er et no go!

Det skal være behagligt at have sine strømper på
Det er sådan at hvis ens fødder har det skidt, ja så er der stor sandsynlighed for at du har det skidt. Fødder eller ankler der er irriteret kan gøre en ellers god dag træls. Derfor har vi hos SokkePosten arbejdet med at finde en løsning på opgave: Komfortable strømper uden elastik.

Strømper uden elastik fra iz Sock og Egtved strømper

iZ Sock
Der findes både bomuld og bambus strømper fra iZ Sock. Vores favorit er klar strømperne i bambus. Det er der flere grunde til. Men det vigtigste er komfort. Komfort er også en herrestrømpe uden elastik. Den manglende elastik er dog ikke den eneste grund til at vi vil slå et slag for bambus strømperne fra iZ Sock.

Lækre strømper uden elastik fra Egtved strømper

Egtved har også lavet nogle rigtig lækre strømper der med bambus fibre og uden elastik. Det er i en klasse for sig selv, og ønsker man det bedste kan vi bestemt også anbefale strømperne fra Egtved.

Bambus strømper fra iZ Sock

Find hele udvalget fra iZ Sock her

Bambusfibrene har en række af fordel med sig, som du få i bonus.

Der kan kort nævnes følgende:

Antibakteriel
Bambusfibre er fra naturen antibakterielle. Det betyder, kort sagt at du får mindre sure tæer i dine lukkede sko. Ikke at at helt udgår opgaven, men du vil hurtig opdage en forskel der er mærkbar.

Behagelig temperatur om fødderne
Bambusfibre er gode til at suge fugten fra varme fødder, og varmen fra de varmefødder fordamper hurtig fugten så fødderne køles af. Effekten er ikke til at tage fejl af. Behagelig temperatur omkring fødderne.

Holder farven
Bambusfibrene holder længere på farven. En sort strømpe er sort meget længere og farveren bliver ikke vasket ud som man ser det fra fx. bomuldsstrømper.

Loading...