Hjernebarnet.dk - En forening der skal støttes op om ...

Det var en meget, meget stor oplevelse at møde Mark og Anne (Hans mor) hjemme hos dem selv i Sæby” fortæller Jacob Blæsbjerg og fortsætter “Eftermiddagen var en øjenåbner der bør og skal ud til et større publikum.

Hjernebarnet.dk – en forening drevet af kærlighed

Jeg vil skrive resten af denne oplevelse ud af mit hjerne, det er ikke normalt at jeg bruger en jeg-form. Det var en oplevelse som jeg stadig har svært ved at beskrive. Mit møde med Mark og hans mor Anne, der begge er med i Hjernebarnet.dk – er den oplevelse som I kan se i videoen herunder:Dagen har lært mig et som jeg godt vidste i forvejen. Kærlighed overvinder alt – ALT. Vi skal blot huske at hylde denne kærlighed og give den næring og håb. Lad os støtte op om foreningen der drives af kærligheden til børn.

Hjernebarnet.dk – En sag der bør få mere opmærksomhed
Hjernebarnet.dk og SokkePosten.dkVi have de godt snak, Anne og jeg om Hjernebarnet.dk og den sag som de prøver at få frem. Det er svært for så lille en forening at få hørelyd og ikke mindst den opmærksomhed som andre meget store organisationer som er fx Ældresagen har. Der er mange ting som foreningen kunne ønske sig forbedret, det at komme med en list her vil være for meget. Men ét er sikkert, foreningen har brug for finansielle middler, og jeg håber meget at der er andre der kan se at de her brugen for hjælpen. For den interesseret kan man læse mere på Hjernebarnet.dk – klik her

Min oplevelsen … og en lille historie
Mark havde epilepsi – En sygdom der ofte følger med hjerneskade. Sagen er det han i dag er fri for sygdommen og har fået en lang bedre livskvalitet.

Nu tænker du måske at vores danske epilepsicenter havde klaret sagen. Men NEJ, det viste sig at med såkaldet alternative metoder. Det viste sig at han blot skulle have en anden kostplan, og nogle særlige fedtsyre i maden så forsvandt hans epilepsi.

Nu kunne man forestille sig at vi dansker straks kunne tage den nye behandling til os. Men nej, de vil ikke anerkende behandlingen. Men faktum står tilbage epilepsien er væk og har været det i 2 1/2 år. Det lys der var i Anne’s øjne kan man kun se hos folk der har oplevet noget helt fantastisk.

– Og hvad vil jeg så med dette? – Jeg tror at med flere midler i ryggen kunne foreningen have flere sådanne historier at berette. Det er min håb at der er andre virksomheder der vil tage det til sig og støtte om mindre foreninger som Hjernebarnet.dk.

Lad os løfte i flok hvor vi kan.

Jacob Blæsbjerg
SokkePosten.dk

Loading...